Survivor 4: Στον Άγιο Δομίνικο η μητέρα του Κόρο;

Αυτό κι αν θα είναι έκπληξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Στον Άγιο Δομίνικο η μητέρα του Κόρο;

Αυξάνονται οι εκπλήξεις όσο φτάνουμε στον μεγάλο τελικό του Survivor 4, με την οικογένεια του Γιώργου Κόρομι να ετοιμάζει όπως φαίνεται τις βαλίτσες της.

Το πρωί της Παρασκευής, ο σχεδιαστής, Δημήτρης Στρέπκος που είναι φίλος του Γιώργου Κόρομι μίλησε στην κάμερα του Happy Day για την ίδιο αναφορικά με τις επιδόσεις του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, μέσα σε όλα, αποκάλυψε πως μπορεί η μητέρα του να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

Οι δηλώσεις του φίλου του Γιώργου Κόρομι

"Ευελπιστώ να το πάρει ο Κόρομι. Αποχώρησε και ο Τριαντάφυλλος. Καιρός ήτανε, ας πάει σπιτάκι του, έχει παιδί, γυναίκα, it's ok! Δεν πιστεύω ότι η Καρολίνα ήταν περισσότερο αγαπητή στον κόσμο, απλά κούρασε το σκηνικό", είπε για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Κόροςείναι πιστός στις σχέσεις του, όπως και ως άνθρωπος είναι πολύ πιστός. Η κοπέλα του δεν καταλαβαίνει τίποτα. Είναι πολύ ερωτευμένη και έχουν πολύ ωραία σχέση. Μπορεί και η μητέρα του Κόρο να βρεθεί σύντομα στον Άγιο Δομίνικο". Δείτε εδώ στο μεταξύ και όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ Κόρο και Χαμπέρη!

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το επεισόδιο της Κυριακής 6/6

Μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor η αλήθεια είναι πως όλοι ανυπομονούμε να δούμε πως θα είναι η επόμενη ημέρα στην παραλία, αν και γνωρίζουμε ήδη πως κάποιοι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν στήσει πάρτι!

Μεγάλα έπαθλα, δυνατές στιγμές και αλλαγή στρατηγικής έρχονται από αυτή την Κυριακή 6 Ιουνίου στις 21.00 στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης! Το SURVIVOR ανατρέπει και πάλι τα δεδομένα!

Οι επτά παίκτες που βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Δομίνικου αγωνίζονται πια σε ατομικό επίπεδο διεκδικώντας την πολυπόθητη ασυλία. Τα… «ματσαρίσματα» γίνονται και μεταξύ αντρών και γυναικών ενώ δε θα λείψουν οι μεικτοί αγώνες. Κάθε εβδομάδα θα γίνονται τρία αγωνίσματα ασυλίας από τα οποία θα προκύπτουν ισάριθμοι νικητές ενώ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι πλέον, τρεις.

Στα Συμβούλια του νησιού θα αναδεικνύονται οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έπειτα από υπόδειξη των παικτών που έχουν εξασφαλίσει την ασυλία. Πόσο στρατηγικά θα αποφασίζουν οι νικητές;

Όσο πιο κοντά ερχόμαστε στον τελικό τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα έπαθλα, με την αγωνία να κορυφώνεται! Ποιος θα αναδειχτεί ο απόλυτος Survivor;