Survivor 4: Υπαίτιος ο Σάκης για την αποχώρηση του Ντάφυ από το παιχνίδι;

Το κόλπο για να τον βγάλει εκτός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Υπαίτιος ο Σάκης για την αποχώρηση του Ντάφυ από το παιχνίδι;

Όλοι μας γνωρίζουμε, ότι ο Σάκης Κατσούλης έχει μπει... καλά διαβασμένος στο Survivor. Η στρατηγική του είναι φανερή από την πρώτη μέρα, έχοντας βάλει στο «άρμα» του και τη Μαριαλένα, που άλλωστε ήταν και το άτομο που είχε αλλάξει τις ισορροπίες στην παραλία της μπλε ομάδας.

Αυτή τη στιγμή, με την τακτική που έχει ακολουθήσει, μοιάζει να είναι ο πιο ισχυρός παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του επάθλου.

Ακόμη κι αυτό, βέβαια, διόλου τυχαίο είναι. Η σχέση, που έχει αναπτύξει ξανά με τη Μαριαλένα, καθώς και οι αγωνιστικές του επιδόσεις, έχουν δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον «πακέτο», το οποίο έχει κερδίσει την εκτίμηση αρκετών τηλεθεατών.

Ο Σάκης, όλο αυτό τον καιρό, έχει καταφέρει παράλληλα να διώξει αρκετούς δυνατούς παίκτες, όπως ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και άλλοι. Μια αρκετά δύσκολη περίπτωση, όμως, ήταν και ο Τριαντάφυλλος, με τον τερματοφύλακα και επιχειρηματία να πρέπει να βρει έναν τρόπο, για να... βγει ο τραγουδιστής από τη μέση... διαβάστε τη συνέχεια για το σχέδιο του Σάκη Κατσούλη στο Athensmagazine.gr