Survivor 4 - Μαμά Τριαντάφυλλου: «Χάρηκα με την αποχώρησή του»

«Έχει καλή ψυχούλα αγαπάει όλο τον κόσμο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μαμά Τριαντάφυλλου: «Χάρηκα με την αποχώρησή του»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα έκανε το πρωί του Σαββάτου η μητέρα του Τριαντάφυλλου, λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4, αποκαλύπτοντας πως χάρηκε με αυτή την εξέλιξη αφού επιτέλους θα ξεκουραστεί.

Οι δηλώσεις της μαμάς του Τριαντάφυλλου για το Survivor 4

«Χάρηκα για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, ξεκουράστηκε. Άκουσε πολλά, είδαμε πολλά, να ΄ναι καλά ο κόσμος. Θα ανέβω στην Αθήνα να πάμε στον Άγιο Εφραίμ, κάθε φορά που πάμε μαζί. Φοβάται πολύ τα αεροπλάνα, θα έχει άγχος για το πώς θα γυρίσει. Όταν έρθει θα του φτιάξω τον Καπαμά που τον βρήκε. Έχει καλή ψυχούλα αγαπάει όλο τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ατζούν πήρε πίσω τα 143.000 που έδωσε στον Ντάφυ

Ο Τριαντάφυλλος ήταν σε κάθε περίπτωση ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού Survivor 4. Η παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης, έκανε μεγάλο μέρος του κοινού να τον αγαπήσει και να περιμένει πώς και πώς τις ατάκες του την ώρα που άλλοι δεν ήθελαν ούτε να τον βλέπουν.

Η αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης έχει φέρει αναστάτωση στο νησί, όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε για το επεισόδιο της Κυριακής. Ο ίδιος πάντως, δήλωσε χαρούμενος που θα επιστρέψει στον γιο του και την σύζυγό του, Δήμητρα.

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν ακόμα φύγει από το παιχνίδι, ο «Ντάφυ» κατάφερε να κερδίσει από τους μήνες που παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο, 143.000 ευρώ. Όχι και άσχημα! Και ενώ ήταν ένας από τους παίκτες που «κόστισε» πολλά στον Ατζούν, ο Τούρκος παραγωγός βρήκε τρόπο να πάρει πίσω αυτά τα χρήματα. Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι ο Ντάφυ ήταν υποψήφιος συνολικά 11 φορές, απέφερε τόσα έσοδα στον Ατζούν, που ξεπερνούν κατά πολύ το ποσό που τελικά έδωσε στον Τριαντάφυλλο αλλά και το ίδιο το έπαθλο του ριάλιτι!

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time μόνο από την τελευταία ψηφοφορία η Acun Medya, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά και ο ΣΚΑΪ έβγαλαν γύρω στα 200.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram