Survivor 4 - Αλέξης Παππάς: Η δημόσια συγγνώμη για τη λέξη «καρκίνωμα»

«Δε μπορείς να φιλτράρεις όλες τις στιγμές»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Αλέξης Παππάς: Η δημόσια συγγνώμη για τη λέξη «καρκίνωμα»

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα ήταν το πρωί της Κυριακής ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος μεταξύ άλλων θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τη χρήση της λέξης «καρκίνωμα» μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από το Survivor 4.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά για το Survivor 4

«Πώς μπορείς να πάρεις κάτι πίσω και να αλλάξεις τον χρόνο; Η λέξη “καρκίνωμα” για εμένα σημαίνει ότι είναι ένα ξένο σώμα που φέρει βλάβες στο υπόλοιπο κορμί. Είπα και φεύγοντας δεν έχω καλλιεργήσει κανένα συναίσθημα μίσους, το ότι ήμουν πιο οξύς αυτό είναι σίγουρο. Είχαμε και βρισιές μέσα στο παιχνίδι. Εγώ θέλω να πω ότι η μητέρα μου έχει περάσει καρκίνο και δεν ήθελα να πω στους ανθρώπους αυτούς που έχουν αυτό το πρόβλημα ότι δεν με ενδιαφέρουν.

Ήταν μια λέξη που χρησιμοποιήσω χωρίς να φιλτράρω εκείνη τη στιγμή. Και αν πείραξε κάποιον τόσο έντονα, τότε ζητώ συγγνώμη. Είναι ένα ριάλιτι το παιχνίδι, και πάνω στην επίθεση που δέχεσαι από κάποια άτομα, δε μπορείς να φιλτράρεις όλες τις στιγμές», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

"Στον τελικό του Survivor θα κοντραριστούν Σάκης με..."

Ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος λίγο πριν την αποχώρηση του πρώτου από το Survivor είχαν δημιουργήσει μια πολύ δυνατή φιλία. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον τραγουδιστή μετά από 5,5 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο να αποχωρεί.

Οι κάμερες της φωλιάς των Κου Κου εντόπισαν τον ηθοποιό σε νυχτερινή του έξοδο κι εννοείται πως έσπευσαν καταπάνω του για να του αποσπάσουν δηλώσεις και για τον Ντάφυ αλλά και για πρώην συμπαίκτες του που... δεν τα πήγαινε και τόσο καλά!

“Το περίμενα, είχα κάνει την πρόβλεψη ότι θα φτάσει μέχρι και τη σημερινή ημέρα. Ο Ηλίας και ο Σάκης θα είναι οι δυο παίκτες που θα κοντραριστούν στον τελικό, αυτή είναι η δική μου πρόβλεψη” είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν η σύντροφός του Αλέσσια θα έρθει στην Ελλάδα απάντησε: “Κάποια στιγμή ναι, θα έρθει στην Ελλάδα”.

Όσο για τον Τζέιμς Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία αποκάλυψε πως δεν έχουν καμία επικοινωνία ενώ σχολίασε και τον τρόπο που έφυγε από την εκπομπή της Μαλέσκου ο Ροδίτης.