Survivor 4 - Παύλος Γαλακτερός: «Ήμουν σε σοκ, είχα γυρίσει από την άλλη και έκλαιγα»

Η εξομολόγησή του για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Παύλος Γαλακτερός: «Ήμουν σε σοκ, είχα γυρίσει από την άλλη και έκλαιγα»

Ο Παύλος Γαλακτερός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή DOT μαζί με τη Νικολέττα Μαυρίδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor 4 αλλά και στο μεγάλο σοκ που είχε πάθει την πρώτη μέρα που έφτασε στην καλύβα.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, έχει μιλήσει ξανά για αυτό που του συνέβη και ξεκαθάρισε πως ήταν απλά σοκαριστικό.

Οι αποκαλύψεις του Παύλου Γαλακτερού για το Survivor 4

«Φτάνοντας στην παραλία πάθαμε σοκ. Ξαφνικά σου λένε θα μείνετε εδώ, που δεν έχει τίποτα. Είναι η καλύβα, μια φωτιά και η παραλία. Δεν μπορείς να φύγεις, να πας πουθενά. Το πρώτο βράδυ, όταν ήταν οι άλλοι στη φωτιά και τραγουδούσαν, είχα ξαπλώσει, είχα γυρίσει από την άλλη και έκλαιγα. Ήμουν σε σοκ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε αυτό για το οποίο έχει μετανιώσει:

«Μετάνιωσα που είχα ψηφίσει την Ελένη με τοτέμ ασυλίας. Ήθελα να ψηφίσω τον Κώστα, αλλά έκανα ένα μικρό λαθάκι».

Μαζί στην παραλία της Μυκόνου Παύλος Γαλακτερός και Νικολέτα Μαυρίδη

Στις παραλίες της Μυκόνου βρίσκονται η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Παύλος Γαλακτερός, με τα δύο παιδιά να εκμεταλλεύονται τον ηλιόλουστο καιρό.

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor είναι πλέον αχώριστοι και φαίνεται πως έχουν μεταξύ τους αρκετή οικειότητα αλλά και χημεία, χωρίς ωστόσο να υποβόσκει κάτι ερωτικό.

Ο Παύλος αυτό το διάστημα βρίσκεται στην πανέμορφη Μύκονο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και φυσικά η Νικολέτα θέλησε να του κάνει μια επίσκεψη.

Μάλιστα, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς στο instagram και μερικά στιγμιότυπα από το μπάνιο που κάνανε στην θάλασσα!

Survivor 4 μαζί στην θάλασσα Παύλος Γαλακτερός και Νικολέτα Μαυρίδη