Survivor 4: Βούρκωσε ο Κονδυλάτος και ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα του Τριαντάφυλλου

«Θολώνει η κρίση μέσα στο παιχνίδι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Βούρκωσε ο Κονδυλάτος και ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα του Τριαντάφυλλου

Η μητέρα του Τριαντάφυλλου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Ευτυχείτε, θέλοντας να σχολιάσει την αποχώρηση του γιου της από το Survivor 4. Στο πλατό μάλιστα, βρισκόταν και ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος την άκουγε συγκινημένος.

«Μόλις άνοιξε το κινητό του τρελάθηκε. Μου είπε δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Εγώ του είχα κάνει 30 κλήσεις. ήταν πολύ συγκινημένος. Φώναζε “μανούλα μου, μανούλα μου” και έλεγε ότι θα γυρίσει στη γυναίκα και το παιδί του», είπε αρχικά η κα Σεβαστή.

Όσον αφορά το θέατρο των Amigos μετά την αποχώρηση του δήλωσε: «Αυτοί έγιναν ρεζίλι με αυτό που έκαναν. Με πήραν τηλέφωνο από Γερμανία και Αυστραλία και μου είπαν ότι ήταν ντροπή που είδαν αυτό το αίσχος. Δεν πειράζει».

Η δημόσια συγγνώμη του Κονδυλάτου στην μητέρα του Τριαντάφυλλου

Τον λόγο πήρε ο Περικλής Κονδυλάτος που ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη μητέρα του Τριαντάφυλλου: «Δεν εγκρίνω αυτό που έγινε, αλλά θολώνει η κρίση μέσα στο παιχνίδι», ανέφερε.

«Ο Τριαντάφυλλος αγαπά όλο τον κόσμο και τα παιδιά εκεί μέσα θα τα αγκαλιάσει. Και με τον Περικλή χάρηκα που μίλησε με τη Δεσποινούλα μου. Να’ σαι καλά Περικλή μου. Να’ σαι καλά παλικάρι μου», του είπε η μητέρα του Τριαντάφυλλου και τον έκανε να βουρκώσει.

Η ανάρτηση του Ντάφυ για τον Σάκη μετά το χθεσινό επεισόδιο

Μετά την πρώτη ανάρτηση που έκανε ο Τριαντάφυλλος κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο θέλησε να στηρίξει δημόσια και τον φίλο και... αδερφό του, Σάκη Κατσούλη που εχθές πάλεψε για το πρώτο ατομικό αγώνισμα στο Survivor και κατάφερε να κερδίσει την ασυλία.

Ο Σάκης Κατσούλης παρά το γεγονός πως έκλαψε με μαύρο δάκρυ με την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, πείσμωσε, και βρήκε δύναμη μα καυγαδίσει και να παλέψει απέναντι σε 5 άτομα, στους Amigos.

Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό είχαν έρθει πολύ κοντά.

"Έμαθα ότι κέρδισες σήμερα, δίπλα σου μια ζωή", έγραψε ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε στο υστερόγραφο πως το μεσημέρι της Δευτέρας θα είναι Ελλάδα.

Survivor 4 τριαντάφυλλος για Σάκη