Ιωάννα Μαλέσκου για Τζέιμς Καφετζή: "Δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία. Πιθανώς κάποιοι άνθρωποι..."

Οι πρώτες της δηλώσεις αφού τον έδιωξε από την εκπομπή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Μαλέσκου για Τζέιμς Καφετζή:

Ο κακός χαμός έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στον αέρα της εκπομπής Love it με την παρουσία του Τζέιμς Καφετζή. Μετά από μια συζήτηση η Ιωάννα Μαλέσκου "αναγκάστηκε" να τον αποδεσμεύσει νωρίτερα από τον αέρα και... τα στόματα άρχισαν να λένε για καυγάδες πίσω από τις κάμερες.

Το Youweekly.gr είναι σε θέση να γνωρίζει - και σας έχει ήδη αποκαλύψει - πως δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα μετά το περιστατικό αυτό.

Το πρωί της Δευτέρας, λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε συνάντησε την Ιωάννα, η οποία για πρώτη φορά σχολίασε το συμβάν.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαλέσκου για το περιστατικό με τον Τζέιμς

"Κάνουμε μείζονα θέματα πράγματα που δεν είναι σημαντικά. Εννοώ άξια λόγου γιατί δεν συνέβη κάτι από ότι γνωρίζω. Δεν μιλήσαμε με τον άνθρωπο καθόλου. Το καταλαβαίνω γιατί δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία, είναι λογικό. Εννοώ ότι δεν είναι άνθρωπο της τηλεόρασης για να ξέρει και σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι το έκανε από αγένεια αλλά κι έτσι να συνέβαινε, εντάξει. Μέσα στην ζωή είναι όλα.

Πιθανώς κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αρεστοί σε όλους αλλά το να σέβεσαι το συμβόλαιό σου σε τιμά." , είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια ενώ αποκάλυψε και πότε τελειώνει η εκπομπή Love it.

Ο Τζέιμς Καφετζής «αδειάζει» την παραγωγή του Survivor 4

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που ο Τζέιμς Καφετζής ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor 4 και όπως όλα δείχνουν έχει ακόμα πολλά να πει για την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή Έλα Χαμογέλα, έδειξε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Τζέιμς σε γνωστό περιοδικό, στο οποίο αποκάλυψε πως όλοι οι παίκτες είχαν θέμα με την παραγωγή αλλά οι μόνοι που μίλησαν γι΄αυτό, ήταν εκείνος και ο Νίκος.

«Συνέβη κάτι «ενδοπαραγωγικό» που ενοχλούσε όλους τους παίκτες. Όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε γι’ αυτό, όλοι έκαναν πίσω και έμεινα μόνο εγώ με τον Νίκο. Το τονίζω ήταν κάτι που ενοχλούσε όλους τους παίκτες, αλλά δεν έλεγαν τίποτα. Αυτός που μας κράτησε τότε ήταν ο Γιώργος Λιανός. Τα βρίσκαμε πολύ μαζί του και τον είχαμε σε μεγάλη εκτίμηση», ήταν τα λόγια του, ενώ προτίμησε να μην αποκαλύψει με λεπτομέρειες τι ήταν αυτό που τον έκανε να φύγει.