Survivor 4 - Εκτός εαυτού η Καινούργιου: «Είχα μια καλή γνώμη για τον Ασημακόπουλο αλλά...»

«Ό,τι χειρότερο είδα!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Εκτός εαυτού η Καινούργιου: «Είχα μια καλή γνώμη για τον Ασημακόπουλο αλλά...»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η κίνηση των Amigos να κοροϊδέψουν τον Τριαντάφυλλο μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4. Μετά το ξέσπασμα Σάκη - Μαριαλένας, αλλά και του Twitter, τους έκραξε και η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε.

Πρόβαλλαν το σχετικό απόσπασμα και στη συνέχεια το λόγο πήρε η παρουσιάστρια, η οποία έβαλε στο στόχαστρο συγκεκριμένα τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Το ξέσπασμα της Καινούργιου κατά των Amigos στο Survivor 4

«Να πω τη γνώμη μου; Ντροπή, απαράδεκτοι! Ό,τι χειρότερο είδα! Είχα μια καλή γνώμη για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ότι είναι καλό παιδί, με αυτό που έκανε έχασε πολύ μεγάλο μέρος του κόσμου. Τι ήταν αυτό το καραγκιοζιλίκι; Ακόμα και αν τους έβαλε η παραγωγή, λες όχι, αυτό δεν το κάνω με θίγει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου. Ενώ, το γεγονός σχολίασε και η μητέρα του Τριαντάφυλλου.

"Συμπαθέστατος ο Νίκος Μπάρτζης αλλά..."

Βίντεο από τον πανικό που επικράτησε κατά την επιστροφή του Νίκου Μπάρτζη προβλήθηκε στον αέρα του Ευτυχείτε το πρωί της Δευτέρας και η Κατερίνα Καινούργιου έγινε... έξαλλη με τις εικόνες.

Όπως σας αποκάλυψε και το Youweekly.gr πρώτο μέσα από αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κόντεψε να καεί ολόκληρο από τους πανηγυρισμούς για τον αγρότη.

«Συμπαθέστατος είναι ο Νίκος Μπάρτζης αλλά αυτά τα πλάνα που βλέπω....Ειδικά μέσα στο αεροδρόμιο τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας σε υπερβολικό βαθμό», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του Ευτυχείτε, Κατερίνα Καινούργιου.