Survivor 4: Μαριαλένα κατά Καρολίνας - «Τι γιατί σε διάλεξα ρε φίλε, γιατί έτσι γουστάρω»

Χαμός μεταξύ των δύο κοριτσιών

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Μαριαλένα κατά Καρολίνας - «Τι γιατί σε διάλεξα ρε φίλε, γιατί έτσι γουστάρω»

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε η Μαριαλένα κατά της Καρολίνας στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με αφορμή την νίκη της στον αγώνα ατομικής ασυλίας.

Η Μαριαλένα ήταν η παίκτρια που κέρδισε και είχαν την ευκαιρία να πάρει μαζί της τρεις συμπαίκτες της ώστε να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού.

Η ίδια λοιπόν διάλεξε τον Σάκη, τον Ηλία και την Καρολίνα, με την τελευταία να την ρωτάει τον λόγο που την διαλέγει. Η Μαριαλένα της απάντησε ότι το θεωρεί το πιο δίκαιο, μιας και ήταν οι τελευταίες που αγωνίστηκαν.

Ωστόσο, όταν επέστρεψαν στην παραλία, η Μαριαλένα ξέσπασε, λέγοντας πως ήταν υπερβολικά ξινή και πως αντί να πει ευχαριστώ είχε αυτό το ύφος, με την Καρολίνα από την άλλη να απαξιώνει εντελώς.

Αν δεν έφευγε ο Ντάφυ θα αποχωρούσε οικειοθελώς η Καρολίνα

Στα όριά τους φαίνεται πως φτάνουν ένας ένας οι παίκτες του Survivor 4 και όσο το παιχνίδι δεν πλησιάζει στο τέλος του τα πράγματα θα γίνονται ακόμα χειρότερα. Μία από τους παίκτες που περνάει δύσκολες ώρες στο νησί είναι και η Καρολίνα Καλύβα.

Την τελευταία εβδομάδα την είδαμε να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις του ριάλιτι επιβίωσης. Κάτι η ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εκείνη και την Ελένη, κάτι η νίκη της στην ασυλία και ο διαπληκτισμός της με τον Σάκη Κατσούλη και η Καρολίνα έφτασε σε ακόμα χειρότερη ψυχολογία απ' ό, τι ήταν πριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η παίκτρια των Μπλε πλησίασε τους ανθρώπους της παραγωγής και τους ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει φυσικά να αποφύγει ένα τέτοιο σενάριο, αφού οι τελευταίες δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις του κόστισαν πάρα πολύ στα νούμερα τηλεθέασης και πλέον δεν έχει περιθώριο.

Τη μέρα λοιπόν που βρέθηκε υποψήφια η Καρολίνα, ζήτησε να μην γίνει αποχώρηση και να πάρει εκείνη τον δρόμο της επιστροφής. Η παραγωγή το αρνήθηκε και της ζήτησε να κάνει λίγη υπομονή αφού η μέρα της αποχώρησης πλησίαζε.

Τελικά, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης, αυτός που τελικά άφησε πίσω του το νησί ήταν ο Τριαντάφυλλος, με την Καρολίνα να χαίρεται που την κράτησε το κοινό. Εκεί ήταν και το κομβικό σημείο στο οποίο άλλαξε η ψυχολογία της αφού σκέφτηκε πως έχει πέραση στον κόσμο.

Την ίδια στιγμή, η αλλαγή στους κανόνες του παιχνιδιού και η μετατροπή του σε καθαρά ατομικό, την πείσμωσε και την έκανε να θέλει να παραμείνει προκειμένου να φτάσει πιο κοντά στην κατάκτηση του πολυπόθητου επάθλου.