Survivor 4: «Νομίζω ότι στον Νίκο Μπάρτζη είχε πιο πολύ κόσμο»

H ατάκα μετά την επιστροφή του Τριαντάφυλλου για την υποδοχή του στο αεροδρόμιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: «Νομίζω ότι στον Νίκο Μπάρτζη είχε πιο πολύ κόσμο»

Ελλάδα πάτησε το πόδι του ο Τριαντάφυλλος το απόγευμα της Δευτέρας, μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4. Τον τραγουδιστή, τον υποδέχτηκαν σαν... αρχηγό! Με καπνογόνα, σημαίες και συνθήματα, ενώ του πέταγαν και... τριαντάφυλλα, την ώρα που οι δημοσιογράφοι ζητούσαν μια δήλωση του.

Ενώ, το γλέντι συνέχισε και στο σπίτι του, αφού έξω από την αυλή του έγινε χαμός! Ενώ, μέχρι και σήμερα οι δημοσιογράφοι βρίσκονται έξω από το σπίτι του και να απαθανατίσουν τι συμβαίνει την επόμενη ημέρα.

Την επιστροφή του σχολίασαν όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές, όμως η Κατερίνα Καραβάτου έκανε το πιο επικό σχόλιο. Αφού, την σύγκρινε με του Νίκου Μπάρτζη.

«Θα τολμήσω να πω κάτι... Πιστεύω ότι στον Νίκο Μπάρτζη είχε πιο πολύ κόσμο», είπε η παρουσιάστρια και εμείς σας παραθέτουμε φωτογραφία από τον Νίκο και τον Τριαντάφυλλο και τον χαμό που έγινε για χάρη τους στο αεροδρόμιο.

Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου μετά το χθεσινό επεισόδιο

Ο Τριαντάφυλλος κατέφθασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4 και τέτοια υποδοχή δεν έχει ξανά γίνει! Στο αεροδρόμιο μόνο που δεν έπαιξαν ξύλο για να μπορέσουν να ακουμπήσουν έστω το μικρό του δαχτυλάκι ή να του μιλήσουν - δείτε φωτογραφίες εδώ.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αγκαλιάσει τον γιο του και την γυναίκα του εννοείται αλλά μετά την οικογενειακή μάζωξη δεν θα μπορούσε να μην παρακολουθήσει το παιχνίδι από τον καναπέ του πλέον.

Πριν ακόμα φτάσει Ελλάδα, από τις αναρτήσεις που έκανε, καταλάβαμε πως πρόκειται να το κινεί πολύ το insta τώρα που επέστρεψε.

Το βράδυ, λοιπόν, αναμέναμε και ιδού... Έσκασαν οι αναρτήσεις που αποθέωναν τα κολλητάρια του, τον Σάκη και την Μαριαλένα φυσικά, ενώ οι Amigos... πουθενά!

Τριαντάφυλλος Survivor 4 Σάκης Κατσούλης

Τριαντάφυλλος Survivor 4 Μαριαλένα