Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πυρά» κατά Ατζούν με αφορμή την άφιξη του Ντάφυ

«Συνεχίζεται το δόγμα...»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πυρά» κατά Ατζούν με αφορμή την άφιξη του Ντάφυ
Survivor 08.06.2021 14:47
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Τριαντάφυλλος έφτασε με τιμές ήρωα το μεσημέρι της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να σχολιάσει την υποδοχή του ρίχνοντας μερικές αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τους παίκτες ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Ατζούν και την άφιξη του Τριαντάφυλλου

«Τι να κάνει να αρχίσει τις κλωτσιές; Ένα λεπτό… δεν υπήρχε θέμα χειρισμού, δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο… Ο Ντάφυ είναι μία από τα ίδια δηλαδή «σας αγαπώ, σας ευχαριστώ που με στηρίξατε…» Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος χειρισμός.

Συνεχίζεται το δόγμα Ατζούν, δηλαδή σιδηροδέσμιοι αυτοί που αποχωρούν να έρχονται στα κελιά της Αθήνας και αυτό ήταν το πιο ωραίο…. Τους είπε «στοπ, στοπ» και έκανε τους γνωστούς Νταφισμούς του», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

"Ο Θεός έβλεπε κάποια πράγματα και..."

Μετά το πρώτο μέρος των δηλώσεων του Τριαντάφυλλου, η εκπομπή Love it του ΣΚΑΙ, το μεσημέρι της Τρίτης πρόβαλλε και το δεύτερο κομμάτι στο οποίο για πρώτη φορά ο τραγουδιστής απαντά στα όσα κατά καιρούς, άσχημα πράγματα, είχαν πει για αυτόν, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Κόρο και οι λοιποί.

«Τον Κόρο τον θεωρούσα φίλο μου. Είχαμε έρθει πολύ κοντά. Ήταν μια εφήμερη σχέση, δεν ξέρω τι έπαθε.

Τώρα το μαλλί έχει βγει. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου και έκανα μεταμόσχευση μαλλιών. Ήθελαν 5-6 μήνες για να φυτρώσουν. Το είχα έννοια. Στο Μαϊάμι ήρθε και με αγκάλιασε ο Κόρο και μου είπε πως τα μαλλιά μου άρχισαν να βγαίνουν. Είναι καλό παιδί με καλή ψυχή, αλλά μερικές φορές επηρεάζεται.

Κερδίσαμε ένα έπαθλο και ήμασταν στην παραλία και είπα στον Κόρο και στον Ασημακόπουλο πως θέλω να τους κάνω ένα δώρο όταν βγούμε. Και τους είπα ό,τι θέλετε. Μέχρι 2.000 ευρώ σας κάνω δώρο.

Όταν δεν είναι καταγεγραμμένο κάτι, τον άλλον μπορούν να τον βγάλουν τρελό. Εγώ τους είχα πει από εκείνη τη στιγμή πως ό,τι λέω θέλω να καταγράφεται. Και ο Ασημακόπουλος μου έχει πει πράγματα τρελά, αλλά δε θα τα πω ποτέ. Είναι όπου φυσήξει ο άνεμος. Στα έπαθλα δεν έφταιγα εγώ που δεν έτρωγε, έφταιγε ο Σάκης.

Το τι συμβόλαιο είχα εγώ για να πάω στο Survivor δεν τους αφορά. Δεν πήγαμε μαζί να υπογράψουμε. Ο Ηλίας κοιτάζεται 10 λεπτά στην κατσαρόλα. Και ο Ασημακόπουλος έχει κάνει κάποια πράγματα πάνω του. Μαγκιά του.

Ο Ασημακόπουλος έπινε αγιασμό για δύο μήνες όταν ήμασταν μαζί. Ο Ηλίας βγάζει κακίες και λέει ειρωνείες. Επηρεάζεται πάρα πολύ. Τη μία είναι έτσι και την άλλη αλλιώς. Αυτή τη στιγμή αρχηγός των amigos είναι ο Ηλίας.

Εγώ μένω σε ένα συγκρότημα που έχει μια μεγάλη πισίνα. Δεν είναι δική μου ιδιωτική η πισίνα. Τους έλεγα να έρθουν στα γενέθλια μου, πάνω στη χαρά μου και ο Ηλίας έβγαλε κακίες.

Κύριε Κοψιδά μου δεν έχω μεγάλη μόρφωση, γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου. Έπρεπε να δουλέψω νύχτα για την μητέρα μου και την αδερφή μου. Είμαι περήφανος που είμαι χαμηλής μόρφωσης και ας λαϊκίζω.

Εγώ δεν ήθελα να πάρω στις πλάτες μου κανένα από την ομάδα, επειδή το πόδι μου δεν ήταν καλά. Όταν ήμασταν στην ίδια ομάδα με τους amigos μου έλεγαν να μην παίξω»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Κόλαση στο twitter με τις εξωπραγματικές εικόνες από την υποδοχή του Τριαντάφυλλου στην Ελλάδα

Survivor 4: Οι πρώτες λέξεις του γιου του Τριαντάφυλλου μόλις τον είδε

Share