Survivor 4 - Μαριαλένα: «Οι Amigos χρησιμοποιούν την Ελένη για τις ψήφους»

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Μαριαλένα: «Οι Amigos χρησιμοποιούν την Ελένη για τις ψήφους»

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι η κόντρα μεταξύ των Amigos και των Μαριαλένα - Σάκη, με τα «καρφιά» τους να συνεχίζονται και μετά τον αγώνα.

Ο Ηλίας κέρδισε την αποψινή ατομική ασυλία, κάτι που έδωσε μια ανάσα στην παρέα των amigos, μιας και δεν θα ψηφιστεί κι άλλο άτομο από αυτούς.

Ο Ηλίας λοιπόν είχε να πάρει μαζί του μονάχα 4 άτομα και έτσι άφησε πίσω του την Ελένη, με την ίδια να μένει για πρώτη φορά μόνη της στην καλύβα.

Έτσι, βρήκαν ευκαιρία ο Σάκης και η Μαριαλένα να κράξουν τους συμπαίκτες τους, δηλώνοντας πως οι Amigos την χρησιμοποιούν καθαρά για ψήφους.

Ωστόσο, η Μαριαλένα την προσκάλεσε να κάτσει μαζί της για να μην είναι μόνη της, ωστόσο εκείνη δίχως σκέψη της έριξε.. άκυρο.

"Ο Θεός έβλεπε κάποια πράγματα και..."

«Τον Κόρο τον θεωρούσα φίλο μου. Είχαμε έρθει πολύ κοντά. Ήταν μια εφήμερη σχέση, δεν ξέρω τι έπαθε.

Τώρα το μαλλί έχει βγει. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου και έκανα μεταμόσχευση μαλλιών. Ήθελαν 5-6 μήνες για να φυτρώσουν. Το είχα έννοια. Στο Μαϊάμι ήρθε και με αγκάλιασε ο Κόρο και μου είπε πως τα μαλλιά μου άρχισαν να βγαίνουν. Είναι καλό παιδί με καλή ψυχή, αλλά μερικές φορές επηρεάζεται.

Κερδίσαμε ένα έπαθλο και ήμασταν στην παραλία και είπα στον Κόρο και στον Ασημακόπουλο πως θέλω να τους κάνω ένα δώρο όταν βγούμε. Και τους είπα ό,τι θέλετε. Μέχρι 2.000 ευρώ σας κάνω δώρο.

Όταν δεν είναι καταγεγραμμένο κάτι, τον άλλον μπορούν να τον βγάλουν τρελό. Εγώ τους είχα πει από εκείνη τη στιγμή πως ό,τι λέω θέλω να καταγράφεται. Και ο Ασημακόπουλος μου έχει πει πράγματα τρελά, αλλά δε θα τα πω ποτέ. Είναι όπου φυσήξει ο άνεμος. Στα έπαθλα δεν έφταιγα εγώ που δεν έτρωγε, έφταιγε ο Σάκης.

Το τι συμβόλαιο είχα εγώ για να πάω στο Survivor δεν τους αφορά. Δεν πήγαμε μαζί να υπογράψουμε. Ο Ηλίας κοιτάζεται 10 λεπτά στην κατσαρόλα. Και ο Ασημακόπουλος έχει κάνει κάποια πράγματα πάνω του. Μαγκιά του.

Ο Ασημακόπουλος έπινε αγιασμό για δύο μήνες όταν ήμασταν μαζί. Ο Ηλίας βγάζει κακίες και λέει ειρωνείες. Επηρεάζεται πάρα πολύ. Τη μία είναι έτσι και την άλλη αλλιώς. Αυτή τη στιγμή αρχηγός των amigos είναι ο Ηλίας.

Εγώ μένω σε ένα συγκρότημα που έχει μια μεγάλη πισίνα. Δεν είναι δική μου ιδιωτική η πισίνα. Τους έλεγα να έρθουν στα γενέθλια μου, πάνω στη χαρά μου και ο Ηλίας έβγαλε κακίες.

Κύριε Κοψιδά μου δεν έχω μεγάλη μόρφωση, γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου. Έπρεπε να δουλέψω νύχτα για την μητέρα μου και την αδερφή μου. Είμαι περήφανος που είμαι χαμηλής μόρφωσης και ας λαϊκίζω.

Εγώ δεν ήθελα να πάρω στις πλάτες μου κανένα από την ομάδα, επειδή το πόδι μου δεν ήταν καλά. Όταν ήμασταν στην ίδια ομάδα με τους amigos μου έλεγαν να μην παίξω»