Survivor 4: Ξεκίνησε το live παιχνίδι μέσα από το instagram του Γιώργου Λιανού

Μπείτε να το δείτε! Μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Ξεκίνησε το live παιχνίδι μέσα από το instagram του Γιώργου Λιανού

Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως μιας και απόψε δεν θα έχουμε επεισόδιο του Survivor, πρόκειται να γίνει κάτι καινούργιο.

Ο παρουσιαστής λοιπόν ξεκίνησε πριν από λίγη ένα ώρα ένα live παιχνίδι με τους Έλληνες παίκτες και ο Ατζούν με τους Τούρκους, αντίστοιχα.

Το κοινό έχει ήδη ψηφίσει σε ποιο αγώνισμα προτιμά να μονομαχήσουν και οι παίκτες θα κληθούν να απαντήσουν στο τι επέλεξαν οι τηλεθεατές, ώστε να συγκεντρώσουν πόντους.

Μάλιστα, όσοι επιθυμούσαν να συμμετάσχουν, μπροούν να μπουν στο προφίλ του Γιώργου Λιανού στο Instagram (@giorgoslianoss) και να ψηφίσουν στα Instagram Stories του.

Το συνολικό κουίζ θα περιέχει δέκα ερωτήσεις, με το live παιχνίδι -σε απευθείας σύνδεση με τον Άγιο Δομίνικο- να διαρκεί μισή ώρα. Το έπαθλο θα είναι ένα ταξίδι. Δείτε το εδώ!

Survivor 4 ξεκίνησε το live παιχνίδι μέσα από το instagram του Γιώργου Λιανού

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί την Κυριακή - ΑΝΑΤΡΟΠΆΡΑ!

Σιγά που δεν θα είχαμε ανατροπή! Το Survivor 4 άλλωστε είναι το παιχνίδι των ανατροπών! Τα ποσοστά τηλεθέασης έχουν ανέβει, επεισόδιο δεν θα δούμε σήμερα το βράδυ οπότε στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψουμε ξανά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ την Κυριακή 13/6!

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως δεν θα σας μεταφέρουμε - εδώ στο Youweekly.gr - πληροφορίες και παρασκήνια από το νησί! Αυτό κάνουμε πάντα και γι' αυτό μας εμπιστεύεστε!

Η αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι γυναικεία υπόθεση! Πρώτη προτεινόμενη η Καρολίνα, που την έδωσε ο Σάκης στο επεισόδιο της Κυριακής όταν κέρδισε την ατομική ασυλία. Δεύτερη προτεινόμενη η Ελένη Χαμπέρη από τα χεράκια της Μαριαλένας που κατάφερε να πάρει το τοτέμ της Δευτέρας και τρίτη και τελευταία η Μαριαλένα με υπογραφή Ηλία Μπόγδανου που στο χθεσινό επεισόδιο βγήκε νικητής!

Survivor 4 spoiler 13/6 ποιος αποχωρεί την Κυριακή

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό η Κάρολ κάπου το έχει χάσει, αντικειμενικοί θα είμαστε! Βασικά, από εκείνο τον τσακωμό που είχε με την Ελένη Χαμπέρη και μετά... ήρθε η κάτω βόλτα! Η Μαριαλένα δεν κουνιέται από εκεί. Το διδυμάκι του Σάκη φαίνεται πολλοί να το έχουν λατρέψει.

Άρα η μάχη παίζεται μεταξύ Ελένης και Καρολίνας.

Παρά το γεγονός πως οι χρήστες του διαδικτύου και συγκεκριμένα οι φανατικοί τουιτεράδες κάνουν πως και πως να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο η Καρολίνα οι δικές μας πληροφορίες, ο άνθρωπος μας από τον Άγιο Δομίνικο πριν από λίγα λεπτά μας έδωσε το όνομα της Ελένης Χαμπέρης.

Αυτή, φαίνεται, να είναι ήδη εκτός παιχνιδιού! Παρ' όλα αυτά επειδή ξέρετε τι παιχνιδάκια παίζει ο Ατζούν με τα spoils τον τελευταίο καιρό, αν αλλάξει κάτι θα επανέλθουμε, αν όχι... Ελένη, καλή επιστροφή!