Επεισόδιο έξω από γνωστό μαγαζί με πρώην παίκτες του Survivor

Απαίτησαν να πιούν τσάμπα ποτά, δεν τους κέρασαν κι έφυγαν εκνευρισμένοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επεισόδιο έξω από γνωστό μαγαζί με πρώην παίκτες του Survivor

Η Soula Glamorous το απόγευμα της Τετάρτης έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μέσα σε όλες τις ερωτήσεις που απάντησε, αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη σε γνωστό μαγαζί με πρωταγωνιστές πρώην παίκτες του Survivor.

Δεν προσδιόρισε αν ήταν από προηγούμενο κύκλο από την τέταρτη σεζόν που τρέχει τώρα αλλά εμείς έχουμε μια υποψία πως είναι από το φετινό...

Η αποκάλυψη της Soulas για πρώην παίκτες του Survivor

"Λοιπόν, ακούστε κους κους 2 παίκτες Survivor ήταν έξω σε μαγαζί και έφυγαν γιατί ενώ το μαγαζί τους κέρασε τα πάντα στο τέλος ζήτησαν ποτά και τους είπαν ότι θα πρέπει να τα πληρώσουν", έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της.

Survivor τσαμπατζήδες καυγάς μαγαζί

Οι παίκτες που απέκτησαν "χρυσά" instagram με το που μπήκαν στο παιχνίδι

Όλοι οι παίκτες του Survivor 4 έχουν δει μεγάλη δημοσιότητα και μετά την είσοδο τους στο παιχνίδι τα Instagram τους έχουν γίνει πλέον "χρυσά" . Χιλιάδες κόσμος έσπευσε να τους ακολουθήσει, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να βρίσκεται πρώτος με τους περισσότερους followers.

Αρχικά να πούμε πως η Μαριαλένα πριν μπει στο παιχνίδι είχε 2.000 followers, ενώ σήμερα έχει φτάσει τους 66,4 χιλιάδες. Από την άλλη, ο Σάκης Κατσούλης από τους 23.000 έφτασε τους 79.2 χιλιάδες.

Τους περισσότερους ωστόσο φαίνεται πως έχει ο Γιώργος Ασημακόπουλος, καθώς έχει φτάσει τους 262 χιλιάδες, την ώρα που ο Τριαντάφυλλος έχει 104 χιλιάδες και πριν λίγο έκανε μια νέα ανάρτηση με το γιο του.