Survivor 4: Αυτό είναι το σούπερ έπαθλο που θα δώσει ο Ατζούν στους παίκτες

Ποιο Μαϊάμι; Την Κυριακή να δείτε τι θα γίνει!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αυτό είναι το σούπερ έπαθλο που θα δώσει ο Ατζούν στους παίκτες

Μπορεί τα πράγματα να έχουν αλλάξει λίγο τον τελευταίο καιρό στο Survivor και για πρώτη φορά να δούμε αποχώρηση την Κυριακή - το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει ήδη ποιος φεύγει - αλλά το μόνο που σίγουρα δεν θα αλλάξει σε αυτό το παιχνίδι είναι το πόσο ανοιχτοχέρης είναι ο Ατζούν.

Όλοι γνωρίζουμε καλά πως ο Ατζούν δεν τα υπολογίζει τα λεφτά και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές! Χαρακτηριστικό παράδειγμα το αυτοκίνητο που είχε δώσει κάποτε σε παίκτη αλλά και φέτος το ταξίδι στο Μαϊάμι που πήγαν οι παίκτες.

Γενικά... δίνει ο Τούρκος παραγωγός κι ενδέχεται να δώσει κι άλλα μέχρι την λήξη του παιχνιδιού που υπολογίζεται στις αρχές Ιουλίου χωρίς ακόμα να έχει προσδιοριστεί η ακριβής ημερομηνία.

Τέλος πάντων το θέμα μας είναι άλλο!

Ποιο θα είναι το επόμενο έπαθλο που θα δώσει ο Ατζούν στο Survivor

Γνωρίζετε καλά πως το Youweekly.gr έχει άνθρωπο από πολύ μέσα στο παιχνίδι... Η πηγή μας, λοιπόν, που μας δίνει καθημερινά τα spoils και τα αποκλειστικά παρασκήνια μας μετέφερε πως ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζει κάτι πολύ grande!

Είδε πόσο πολύ ενθουσιάστηκαν οι παίκτες αλλά και το τηλεοπτικό κοινό με τις εικόνες από το Μαϊάμι κι αυτή την φορά ο επόμενος προορισμός θα είναι ένα ταξίδι στις Μπαχάμες!

Να σημειωθεί πως ο Ηλίας Μπόγδανος που έχει κερδίσει ταξίδι αλλά δεν μπορούσε να πάει λόγω του προβλήματος που είχε με τον διαβατήριο του, έχει ανοιχτή πρόταση από τον Ατζούν να πάει το καλοκαίρι για όσο καιρό θέλει στο σπίτι του την Τουρκία. Αν κερδίσει κι άλλο ταξίδι στο εξωτερικό, αναρωτιόμαστε τι άλλο θα του τάξει...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils