Survivor 4: Οι αναρτήσεις του αδερφού της Καρολίνας δυο μέρες πριν την ανακοίνωση της αποχώρηση

«Μόνο υπερηφάνεια για σένα! Αληθινή, ειλικρινής και πάντα δίκαια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι αναρτήσεις του αδερφού της Καρολίνας δυο μέρες πριν την ανακοίνωση της αποχώρηση

Ο αδερφός της Καρολίνας Καλύβα, δεν έχει σταματήσει να την στηρίζει ούτε λεπτό πίσω στην Ελλάδα, ενώ συχνές είναι οι αναρτήσεις που κάνει κατά την διάρκεια των επεισοδίων του Survivor 4.

Στο επεισόδιο της Κυριακής ωστόσο, η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας που θεωρείται ένα από τα φαβορί του τελικού, βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, μετά από επιλογή του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος είχε κερδίσει την ασυλία. Καρολίνα λοιπόν, Ελένη Χαμπέρη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι οι τρεις κοπέλες που βρέθηκαν στον τάκο και την Κυριακή, θα ανακοινωθεί η παίκτρια που θα αποχωρήσει.

Ο αδερφός της, χθες 11/6, δυο ημέρες πριν το επεισόδιο της Κυριακής, θέλησε να κάνει δυο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να την στηρίξει, δηλώνοντας πόσο υπερήφανος είναι για την αδερφή του που είναι αληθινή και ειλικρινής.

Βέβαια, να σημειώσουμε πως εμείς στο Youweekly.gr ήδη γνωρίζουμε ποια παίκτρια έχει αποχωρήσει ΉΔΗ από το παιχνίδι!

Οι αναρτήσεις του αδερφού της Καρολίνας από το Survivor 4

Survivor 4 Καρολίνα Καλύβα

Survivor 4 αδερφός Καρολίνας Καλύβα

«Νομίζω ήρθε η ώρα να μας αποχαιρετήσει η Καρολίνα»

Καρολίνα και Ελένη είναι οι έως τότε υποψήφιες προς αποχώρηση, με τις δύο συγκεκριμένες παίκτριες να έχουν προκαλέσει την οργή όλων.

Τόσο ο Σάκης και η Μαριαλένα που νίκησαν τις δύο προηγούμενες ατομικές ασυλίες του Survivor, έβγαλαν στον τάκο τις δύο παραπάνω παίκτριες, με σκοπό να «διαλύσουν» την παρέα των Amigos.

Έκτοτε, και οι δύο έχουν προχωρήσει σε αρκετά έντονα ξεσπάσματα, με τους χρήστες του twitter να έχουν εναντιωθεί και να ζητούν την αποχώρηση τους.

Τα πρωτεία όμως τα έχει η Καρολίνα, η οποία φαίνεται πως είναι αρκετά αντιπαθητική στα μάτια των τηλεθεατών, μιας και οι δηλώσεις της είναι ολοένα και περισσότερο αιχμηρές.