Survivor 4: «Θα φλέρταρα τον Τριαντάφυλλο αν ήμουν γυναίκα!»

«Θα πήγαινα μαζί του, είμαι extreme γκόμενα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: «Θα φλέρταρα τον Τριαντάφυλλο αν ήμουν γυναίκα!»

Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε στην χθεσινοβραδινή εκπομπή After Dark, όπου μίλησε για τον Τριαντάφυλλο, και το ριάλιτι επιβίωσης μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4. Τα σχόλια του μάλιστα για ακόμη μια φορά ήταν μοναδικά.

«Σκοπός του καθενός είναι να πάει στον τελικό ή να βγάλει κάποια χρήματα. Εμένα η δικιά μου στρατηγική ήταν να κάνω υπομονή μέχρι να κάνει το λάθος ο άλλος» είπε ο ηθοποιός αρχικά, πετώντας με αυτό τον τρόπο τα καρφιά του για την συμπεριφορά που είχε μέσα στο παιχνίδι.

«Πήγα για την εμπειρία και γιατί ήθελα να δοκιμάσω τα όρια μου, είχα βάλει έναν δικό μου ρόλο και ήμουν πιο οξύς» αποκάλυψε στην συνέχεια Αλέξης Παππάς και απάντησε στην ερώτηση με ποιον άνδρα θα φλέρταρε αν ήταν γυναίκα για μια ημέρα.

«Θα πήγαινα με τον Ντάφυ, είμαι extreme γκόμενα» είπε με χιούμορ ο Αλέξης Παππάς, τον οποίο σύντομα φαίνεται πως θα δούμε και πάλι στην τηλεόραση σε έναν... διαφορετικό ρόλο από αυτον του ηθοποιου.

Ωρολογιακή βόμβα το νέο του επαγγελματικό βήμα του Τριαντάφυλλου μετά το Survivor 4

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στη Φωλιά των Κου Κου, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα βρεθεί σε κεντρικό νυχτερινό μαγαζί προκειμένου να πλαισιώσει την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή στην πολυαναμενόμενη σκηνική τους συνύπαρξη.

«To συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Τριαντάφυλλος με τον επιχειρηματία του νυχτερινού μαγαζιού είναι κλειστό πενταετές! Αφορά σε όλα τα live του τραγουδιστή που θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος του STAR.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν δημιουργηθεί όντως τέτοιο σχήμα, θα πρέπει να κάνουμε κράτηση για να τους δούμε κανένα τρίμηνο πριν!