Αλέξης Παππάς: «Η πιο δύσκολη στιγμή στο Survivor ήταν όταν...»

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλέξης Παππάς: «Η πιο δύσκολη στιγμή στο Survivor ήταν όταν...»

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Αλέξης Παππάς πέρασε από το εξομολογητήριο του After Dark και αποκάλυψε τα πάντα στον Θέμη Γεωργαντά.

Ο πρώην Survivor που φαίνεται ότι χώρισε με την σύντροφο του, Αλέσια, μίλησε τόσο για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης όσο και για την πιο δύσκολη στιγμή του μέσα στο παιχνίδι.

Η αποκάλυψη του Αλέξη Παππά

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν ξεκίνησαν να με «πυροβολούν» τα παιδιά εκεί της παρέας, όπως με χαρακτήρισαν μισογύνη. Αυτό ήταν λίγο έως πολύ υπερβολή. Αυτό με ενόχλησε και κράτησα την δική μου αμυντική στάση. Έτσι φάνηκε ότι ήμουν λίγο πιο οξύς από ότι θα έπρεπε.»

Αναφορικά με το αν θα ήθελε να συναντήσει όλους τους παίκτες του ριάλιτι, είπε: «Δεν έχω πρόβλημα με κάποιον αλλά δεν θα επιδιώξω να γίνω και φίλος με κάποιους».

Τρεχάματα με το συμβόλαιο του Αλέξη Παππά

Η Μαίρη Αρώνη, η δημοσιογράφος του Πρωινού, το μεσημέρι της Τετάρτης, συνάντησε έξω από τα γραφεία της Acun Media τον Αλέξη Παππά με τον δικηγόρο του, Στέλιο Σούρλα.

O πρώην παίκτης του Survivor με χαμόγελο και φειδωλός στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει, δυο από αυτές μάλιστα αφορούν στην παρουσίαση. «Θα έχουμε ωραία πράγματα, υπάρχουν ωραίες προτάσεις και θα τα δούμε όλα. Οι προτάσεις είναι πολύ ωραίες».

Ο λόγος που πήγε στα γραφεία της Acun σύμφωνα με τον δικηγόρο του ηθοποιού, Στέλιου Σούρλα, ήταν για μια συζήτηση περί του συμβολαίου του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει λεπτομέρειες. Ο Αλέξης Παππάς ωστόσο λίγες ώρες πριν είχε ραντεβού και με τον Alpha.

Το σίγουρο είναι πάντως πως ο Αλέξης Παππάς θα είναι στα τηλεοπτικά πράγματα, το πού θα καταλήξει θα το μάθουμε σύντομα.