Survivor 4 - Μαριαλένα σε Σάκη: «Το ξέρεις ότι μόλις μπήκες, εγώ σε έβριζα;»

Του αποκάλυψε τις πρώτες τις αντιδράσεις μόλις τον είδε στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Μαριαλένα σε Σάκη: «Το ξέρεις ότι μόλις μπήκες, εγώ σε έβριζα;»

Την καρδιά της θέλησε να ανοίξει η Μαριαλένα στον Σάκη, την ώρα βέβαια που οι Amigos τους κράζανε καθαρά για το προηγούμενο συμβούλιο του Survivor.

Όλοι θυμόμαστε πολύ καλά πως αντέδρασε η Μαριαλένα μόλις είδε να μπαίνει στο παιχνίδι ο πρώην σύντροφο της, με την ίδια να τον βρίζει στους συμπαίκτες της.

Ωστόσο, μέρα με τη μέρα, οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού έφταναν και σχεδόν πέντε μήνες μετά, έχουν μείνει οι δυο τους εναντίον της άλλης κλίκας και μάλιστα είναι καλύτερα από ποτέ.

Με αφορμή την επιθυμία του Σάκη να βγει αυτός στον τάκο παρά η Μαριαλένα, η ίδια θέλησε να του εκφράσει την ευγνωμοσύνη της αλλά και να του αποκαλύψει πως αντέδρασε όταν τον είδε να μπαίνει στο παιχνίδι.

«Ξέρεις ότι όταν ήρθες πριν τέσσερις μήνες είχα πάθει σοκ και σε έβριζα; Είχα πάθει σοκ και πραγματικά δεν ήθελα να είχες μπει και έφτασε η στιγμή να έρθεις να πάρεις τη θέση μου για αποχώρηση».

«Όταν ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι είχα πάθει ένα σοκ. Τον έβριζα όπου στεκόμουν. Δεν ήθελα με τίποτα να είναι στο παιχνίδι. Και τώρα φτάσαμε στο σημείο που το Survivor μας έφερε τόσο κοντά που ήρθε η στιγμή να θέλει να πάρει και τη θέση μου στον τάκο. Κάτι το οποίο πραγματικά με εξέπληξε…Ο Σάκης έβγαλε έναν λόγο δικό του στο Συμβούλιο και πραγματικά δεν είχα ιδέα…Με γοήτευσε ο Σάκης μπορώ να πω, για άλλη μια φορά μου έδειξε ότι νοιάζεται για μένα και εντάξει. Μπράβο ήθελε να βγει μπροστά σαν άντρας να υπερασπιστεί το σπίτι του, όπως είπα και εχθές.»

Η αποκάλυψη της Μαριαλένας στον Σάκη

Ο Σάκης έστειλε μήνυμα στη μητέρα της Μαριαλένας από το instagram του Λιανού

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο! Το βράδυ της Τετάρτης δεν παρακολουθήσαμε το κλασικό επεισόδιο του Survivor καθώς οι ημέρες προβολής πλέον έχουν αλλάξει και θα προβάλλεται μόνο Κυριακή με Τρίτη. Για να μην μας λείψει, όμως, ο Γιώργος Λιανός έκανε live από το instagram του με τους Έλληνες παίκτες και ο Ατζούν αντίστοιχα με τους Τούρκους.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν ένα παιχνίδι με ερωτήσεις έχοντας ως έπαθλο δωροεπιταγή 15.000 ευρώ σε μαγαζί γνωστής εταιρείας με ηλεκτρικές συσκευές - δείτε εδώ ποιος κέρδισε.

Στις ερωτήσεις λοιπόν που έκανε ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Σάκη Κατσούλη για την πρώην πεθερά του, τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου.

«Θα μένατε στο ίδιο σπίτι με την πεθερά σας;» ρώτησε ο Γιώργος Λιανός με τον Σάκη Κατσούλη να απαντά «Ναι, φυσικά».

Η μητέρα της Μαριαλένας "σταυρώνει" δημόσια τον Σάκη

"Η Μαριαλένα δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη, είμαι σίγουρη γι΄αυτό. Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για την δημοσιότητα. Και να την θέλει μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Άλλωστε γι' αυτό μπήκε. Γιατί αν ήθελε την Μαριαλένα πραγματικά έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την διεκδικούσε.

Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αυτή είναι η στρατηγική του, τον ξέρω πολύ καλά. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα "μια φορά την κατέστρεψε πάει και για δεύτερη;" Δεν μου απάντησε ποτέ.", είπε μεταξύ άλλων ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια τον Γιώργο Λιβάνη.

Τον Γιώργο τον συμπαθώ και αν τα βρουν με την κόρη μου μετά το παιχνίδι δεν θα έχω καμία αντίρρηση. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί, τον έχω δει τέσσερις φορές. Τον αγκάλιασα και μπήκε απευθείας στην καρδιά μου. Το αντίθετο από τον Κατσούλη. Πιο πολύ έχω στενοχωρηθεί για τον Γιώργο και αυτά που άκουσα από τον κόσμο, παρά για το παιδί μου. Γιατί του έκαναν επίθεση."