Survivor 4: «Το Oscar υποκρισίας το κερδίζει επάξια ο Κος Σάκης Κατσούλης»

Αδιανόητος χαμός στο twitter

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: «Το Oscar υποκρισίας το κερδίζει επάξια ο Κος Σάκης Κατσούλης»

Ο Σάκης Κατσούλης είναι πλέον φανερό πως ούτε αγαπητός είναι από τους συμπαίκτες του, αλλά ούτε κι από τους τηλεθεατές.

Από την πολύ αρχή του παιχνιδιού, ο συγκεκριμένος παίκτης φάνηκε ότι μπήκε διαβασμένος -το έχει αναφέρει ουκ ολίγες φορές και ο Ασημακόπουλος- και πως χρησιμοποιεί την Μαριαλένα και τον υποτιθέμενο έρωτα τους για να γίνει αρεστός στο κοινό.

Που να ήξερε όμως ότι όλο αυτό και στημένο φαίνεται και αρκετά άσχημο, μιας και πλέον βγάζει μάτι πως ότι κάνει, το κάνει για να κερδίσει την εύνοια όλων.

Όμως οι χρήστες του twitter δεν ξεχνούν εύκολα και για αυτό, για ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor, είναι εδώ για να τον... κράξουν για τα καλά!

Μερικά πετυχημένα tweets για τον Σάκη Κατσούλη

Με βύσμα ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor 4;

Ο Σάκης Κατσούλης είναι από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 4. Εκτός του ότι είναι από τους πιο καλούς αγωνιστικά παίκτες, η σχέση του μέσα στο παιχνίδι με την πρώην σύντροφο του Μαριαλένα, η οποία είχε σχέση πίσω στην Ελλάδα, έχει σχολιαστεί πολύ έντονα με πολλούς να λένε πως σίγουρα θα είναι και πάλι μαζί μετά το τέλος του ριάλιτι.

Μπορεί να έχει αρκετούς θαυμαστές που τον στηρίζουν, ωστόσο αρκετοί είναι και οι τηλεθεατές πως τον κράζουν λόγω της συμπεριφοράς του, λέγοντας πως εκμεταλλεύεται την κατάσταση με την Μαριαλένα για να γίνει πιο αγαπητός στο κοινό και να φτάσει στον τελικό.

Μάλιστα, στο Twitter κυκλοφορεί και μια ανάρτηση, όπου τον δείχνει να ποζάρει με γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz και πρώην παίκτες του Survivor, θέλοντας με λίγα λόγια για δείξει πως ο Σάκης είναι με... βύσμα στο παιχνίδι. Επίσης, ανάμεσα στους celebrities, τον είδαμε να ποζάρει και με την Φαίη Σκορδά, κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε.

Το βέβαιο είναι πως μόλις βγει από το παιχνίδι, θα λύσει πολλές απορίες που έχουν δημιουργηθεί!

Σάκης Κατσούλης Survivor 4