Αλέξης Παππάς: Η αμοιβή του για το The Bachelor είναι όσα λεφτά χρειάζεται κανείς για να πάρει σπίτι!

Σοκ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλέξης Παππάς: Η αμοιβή του για το The Bachelor είναι όσα λεφτά χρειάζεται κανείς για να πάρει σπίτι!

Μετά τον χωρισμό του με την Αλέσια - δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις - μονόδρομος φαίνεται για τον Αλέξη Παππά η συμφωνία με τον ALPHA όσον αφορά το The Bachelor!

Μπορεί τα γυρίσματα να είχαν ξεκινήσει με τον Χάρη Συντζάκη ως τον δεύτερο εργένη μετά τον Βασιλάκο αλλά σταμάτησαν και την θέση αυτού σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο Αλέξης Μίχας την Δευτέρα στο Πρωινό είναι σιγουράκι πια πως παίρνει ο πρώην παίκτης του Survivor.

Οι λεπτομέρειες για την συνεργασία του Αλέξη Παππά με τον ALPHA για το Bachelor

"Είναι στην τελική ευθεία οι συζητήσεις. Μαθαίνω πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος αυτής της εβδομάδας και να σας πω ότι έκλεισε μια νέα συμφωνία ο Αλέξης Παππάς. Θα έχει λόγο στις δοκιμασίες που θα δούμε στο ριάλιτι προκειμένου να μην επαναληφθούν τα παρατράγουδα που είδαμε πέρυσι. 100.000 ευρώ θα είναι η αμοιβή του Αλέξη Παππά για να είναι ο δεύτερος εργένης.", είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Τρεχάματα με το συμβόλαιο του Αλέξη Παππά - Στην Acun Media o παίκτης

Η Μαίρη Αρώνη, η δημοσιογράφος του Πρωινού, το μεσημέρι της Τετάρτης, συνάντησε έξω από τα γραφεία της Acun Media τον Αλέξη Παππά με τον δικηγόρο του, Στέλιο Σούρλα.

O πρώην παίκτης του Survivor με χαμόγελο και φειδωλός στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει, δυο από αυτές μάλιστα αφορούν στην παρουσίαση. «Θα έχουμε ωραία πράγματα, υπάρχουν ωραίες προτάσεις και θα τα δούμε όλα. Οι προτάσεις είναι πολύ ωραίες».

Ο λόγος που πήγε στα γραφεία της Acun σύμφωνα με τον δικηγόρο του ηθοποιού, Στέλιου Σούρλα, ήταν για μια συζήτηση περί του συμβολαίου του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει λεπτομέρειες. Ο Αλέξης Παππάς ωστόσο λίγες ώρες πριν είχε ραντεβού και με τον Alpha.

Το σίγουρο είναι πάντως πως ο Αλέξης Παππάς θα είναι στα τηλεοπτικά πράγματα, το πού θα καταλήξει θα το μάθουμε σύντομα.