Survivor 4 trailer - 14/6: Απτόοητοι οι Amigos μετά την αποχώρηση της Καρολίνας - «Δεν πεθαίνουμε μετά το Survivor»

Πιο σκληρός από ποτέ ο Ασημακόπουλος - «Δεν υπάρχει χρόνος για συναισθηματισμούς»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 trailer - 14/6: Απτόοητοι οι Amigos μετά την αποχώρηση της Καρολίνας - «Δεν πεθαίνουμε μετά το Survivor»

Ήταν που ήταν έντονα τα πράγματα στην παραλία του Survivor μεταξύ Σάκη - Μαριαλένας και Amigos, ήρθε η αποχώρηση της Καρολίνας και τα απογείωσε όλα.

Μπορεί η συγκεκριμένη παίκτρια να προσέφερε ατελείωτη χαρά στους τηλεθεατές μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι, την οποία παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 13/4 επεισόδιο, ωστόσο έχει προκαλέσει αρκετά διφορούμενα συναισθήματα στους εναπομείνατες Survivors.

Ο Σάκης Κατσούλης την έβγαλε στον τάκο και μεταξύ Ελένης και Μαριαλένας, ήταν η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, άλλοι περιμέναμε να στεναχωρηθούν και άλλοι τελικά τα έβαψαν μαύρα! Και αυτό γιατί μόνο το ζευγάρι φάνηκε να λυπάται με την εξέλιξη αυτή, ενώ απεναντίας οι κολλητοί της, Amigos, ξαφνικά κατάλαβαν πως... δεν υπάρχει χρόνος ούτε για συναισθηματισμούς αλλά ούτε και για κλάματα!

Τελείως λοιπόν απαθέστατους τους βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε λίγα λεπτά πριν για το αποψινό επεισόδιο, με την Μαριαλένα και τον Σάκη να τους «δικάζουν» για την αντιμετώπιση τους.

Το θέμα αυτό όμως δεν θα μείνει μόνο στην παραλία αλλά θα μεταφερθεί και στο συμβούλιο του νησιού, όπου η Μαριαλένα θα τα.. χώσει κανονικότατα στον Γιώργο Ασημακόπουλο για την συμπεριφορά του, με τον ίδιο ωστόσο να παραμένει πιστός στην «αναισθησία» του και να ξεκαθαρίζει πως υπάρχει ζωή.. και μετά το Survivor και πως δεν πεθαίνει κανείς, απλά επιστρέφει σπίτι του.

Χαμός λοιπόν και στο αποψινό επεισόδιο, στο οποίο να υπενθυμίσουμε ότι οι παίκτες θα αγωνιστούν για την ατομική ασυλία και εμείς όπως πάντα σας έχουμε και το spoil για το ποιος την κερδίζει αλλά και για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Το 14/6 trailer του Survivor