Παύλος Γαλακτερός: Ετοιμάζει την συμμετοχή του πατέρου του, Νάσου, για το Survivor 5

Η απίστευτη φωτογραφία που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παύλος Γαλακτερός: Ετοιμάζει την συμμετοχή του πατέρου του, Νάσου, για το Survivor 5

Τον πατέρα του ετοιμάζει να στείλει στον επόμενο κύκλο του Survivor ο Παύλος Γαλακτερός, με τον ίδιο να δημοσιεύει μια απίστευτη φωτογραφία.

Ο συγκεκριμένος παίκτης ξεχώρισε μέσα στο παιχνίδι και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, ωστόσο το ταξίδι τέλειωσε για τον ίδιο και είναι πλέον πίσω στην καθημερινότητα του.

Ο Παύλος λίγο μετά τις πολλαπλές συναντήσεις με την Νικολέτα Μαυρίδη, αποφάσισε να προετοιμάσει τον πατέρα του και γνωστό μπασκετμπολίστα, Νάσο Γαλακτερό, για το Survivor 5!

Η ανάρτηση του Παύλου Γαλακτερού

Ο ίδιος συγκεκριμένα δημοσίευσε μια χιουμοριστική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να κρατά μια εκτυπωμένη φωτογραφία με το πρόσωπο του πατέρα του σε ένα επίσημο στιγμιότυπο του Survivor.

“Τον προετοιμάζω” έγραψε χαρακτηριστικά.

Παύλος Γαλακτερός ετοιμάζει την συμμετοχή του πατέρου του, Νάσου, για το Survivor 5

«Την πρώτη ημέρα που μπήκα έπαθα νευρικό κλάμα γιατί...»

O Παύλος Γαλακτερός μίλησε στην εκπομπή Dot, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου για την προσωπική του ζωή αλλά κα για το Survivor 4 που συμμετείχε και αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο νεαρός μάλιστα μετά το ταξίδι του στην Μύκονο και τα παιχνίδια με τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως πέρασε την πρώτη του ημέρα στον Άγιο Δομίνικο, η οποία ήταν... δραματική σύμφωνα με τα όσα είπε.

«Η πιο δύσκολη ημέρα ήταν την πρώτη ημέρα που με είχε πιάσει νευρικό κλάμα. Δεν μπορούσε να σταματήσω να κλάιω. Δυστυχώς μου έλειπε η οικογένεια μου. Είχα πάθει ένα μικρό σοκ και προσπαθούσα να το ξεπεράσει», αποκάλυψε.

Η ανάρτηση του Παύλου Γαλακτερού μετά τους καυγάδες στα τελευταία επεισόδια

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Παύλος Γαλακτερός θέλησε να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο Survivor 4 με τους μεγάλους καυγάδες των παικτών λίγο πριν τον τελικό.

Την ώρα που οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό του μέλλον «τρέχουν», ο νεαρός παίκτης ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία κάνει τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Σάκη Κατσούλη και έστειλε τη δική του συμβουλή στους πρώην συμπαίκτες του για να απολαύσουν όσο έχει μείνει από αυτή την εμπειρία μιας και σε λίγο καιρό πρόκειται να τελειώσει.

"Ο τίτλος αυτής της φωτογραφίας θα μπορούσε να είναι «ένας amigos συναντάει τον Σακη Κατσούλη».
Αν θα μπορούσε να φτάσει η συμβουλή μου σε όλα τα παιδιά στον Άγιο Δομινικο θα τους έλεγα «αγαπάτε ο ένας τον άλλον και enjoy the game»"