Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Ενοχλημένος ο Ηλίας - «Δεν θα κάτσω να απολογηθώ στο αν μου λείπει η Καρολίνα ή όχι»

Ξέσπασε μετά τα σχόλια Σάκη - Μαριαλένας αναφορικά με το ότι αντέδρασαν με απαθή τρόπο

Survivor 4: Ενοχλημένος ο Ηλίας - «Δεν θα κάτσω να απολογηθώ στο αν μου λείπει η Καρολίνα ή όχι»
Survivor 15.06.2021 01:08
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Χωρίς σταματημό είναι τα σχόλια του Σάκη και της Μαριαλένας αναφορικά με την αποχώρηση της Καρολίνας αλλά και την αντιμετώπιση των Amigos.

Οι εναπομείναντες Survivors έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού και ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους Amigos για το πως αισθάνονται χωρίς την φίλη τους, με τους ίδιους να δηλώνουν βαθιά λυπημένοι.

Τότε όμως ο Σάκης επενέβη και λίγο αργότερα και η Μαριαλένα, δηλώνοντας πως είναι ψεύτικα όλα αυτά που λένε, καθώς μόνο πάρτι δεν έχουν κάνει μετά την αποχώρηση της.

Ο Ηλίας όμως, μετά από την «επίθεση» που δέχτηκε και ο ίδιος και οι Amigos, ξέσπασε έντονα και ανέφερε πως δεν θα κάτσει να απολογηθεί ούτε για το πως αντέδρασε, ούτε για το τι είπε, αλλά και ούτε για του αν πραγματικά του λείπει ή όχι η Καρολίνα.

Η ενόχληση του Ηλία

Συντετριμμένος ο Ηλίας Μπόγδανος στον Άγιο Δομίνικο

Δύσκολα 24ωρα φαίνεται πως διανύει ο Ηλίας Μπόγδανος στον Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα με τις τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες που ήρθαν στα χέρια του Youweekly.gr κι όπως πάντα τις μοιράζεται μαζί με τους αναγνώστες τους!

Γνωρίζετε πως δεν μας ξεφεύγει τίποτα, ειδικά όσον αφορά το Survivor 4! Ακόμα και τον τελευταίο καιρό που έχουν δυσκολέψει λίγο οι διαρροές το Youweekly.gr καταφέρνει και σας δίνει από πολύ νωρίς το ποιος παίρνει ασυλία ή το ποιος φεύγει. Έτσι κάναμε και σήμερα το πρωί αλλά τέλος πάντων το θέμα μας τώρα είναι άλλο.

Μετά το τηλεφώνημα που έκανα στον άνθρωπό μας για να μου πει τι γίνεται με την ασυλία απόψε, έμαθα και κάτι πολύ δυσάρεστο! Δυο σε ένα που λέμε.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, όπως σας είχαμε αποκαλύψει και πριν από λίγο καιρό, αισθάνεται πολύ πιεσμένος τους τελευταίους μήνες. Σε πολλά επεισόδια τον βλέπουμε να "σπάει" , να λυγίζει και να ξεσπά σε κλάματα για όχι και τόσο σοβαρά πράγματα.

Η ψυχολογία του δεν είναι και στα καλύτερά της και είναι ένας άνθρωπος που, όπως έχουμε καταλάβει, εξωτερικεύει πολύ τα συναισθήματά του.

Ο άνθρωπός μας, λοιπόν, από τον Άγιο Δομίνικο μας μετέφερε πως ο Ηλίας Μπόγδανος μετά την αποχώρηση της Καρολίνας είναι πραγματικά συντετριμμένος. Το ξέσπασμα που είδαμε να κάνει την ώρα που ο Λιανός ανακοίνωσε το όνομά της δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά που βιώνει στην παραλία μόνος του.

Ο Ηλίας με την Καρολίνα ήταν πάρα πολύ δεμένοι. Όταν είχε πρωτομπεί, μαζί είχαν φτιάξει γυμναστήριο στην παραλία και γενικά περνούσαν πολλές ώρες μαζί.

Όπως γνωρίζουμε όλοι πλέον τα συναισθήματα που βιώνουν στον Άγιο Δομίνικο, που είναι περιορισμένοι και μόνοι, είναι στο διπλάσιο, οπότε λογικό το βρίσκουμε να αντιδρά έτσι αφού πια δεν έχει δίπλα του ένα άτομο που εμπιστευόταν. 6 μήνες έχουν μείνει εκεί... Πολύ σκληρό...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Πόσα λεφτά έβγαλε η Καρολίνα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι

Survivor 4 spoiler 14/6: Ο πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση

Share