Survivor 4: Οργή στο Twitter με τον Σάκη Κατσούλη

"Λέει στις γυναίκες να μην μιλάνε, επιτίθεται σε..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Οργή στο Twitter με τον Σάκη Κατσούλη

Κι από εκεί που ήταν το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, σα να αντιστρέφονται πάλι τα πράγματα! Ο Σάκης Κατσούλης μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor κατάφερε να εξοργίσει το τηλεοπτικό κοινό και το twitter πήρε φωτιά!

Στο συμβούλιο του νησιού Σάκης έπρεπε να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Διαψεύδοντας όλα τα spoilers που ήθελαν τον Γιώργο Ασημακόπουλος ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ο Σάκης επέλεξε τελικά την Ελένη Χαμπέρη, η οποία περιμένει τους υπόλοιπους δύο συνυποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο Σάκης εξήγησε στον Γιώργο Λιανό πως δεν θα ψήφιζε ποτέ δυνατούς παίκτες όπως ο Κόρο ή ο Ηλίας γιατί θέλει να έχει δυνατούς αντιπάλους.

Κάτι που έβγαλε το twitter εκτός εαυτού!

Τα tweets κατά του Σάκη Κατσούλη μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4

Ο Τριαντάφυλλος επισκέφθηκε το σπίτι του Σάκη Κατσούλη

Ο Τριαντάφυλλος από τότε που επέστρεψε από το Survivor δεν έχει κάτσει και πολύ στο σπίτι του η αλήθεια είναι. Αφού γευμάτισε με την σύζυγό του και γνωστό επιχειρηματία σε μαγαζί στο Πόρτο Ράφτη αποφάσισε να επισκεφθεί το σπίτι του φίλου του, Σάκη Κατσούλη.

Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό στον Άγιο Δομίνικο είχαν έρθει πολύ κοντά και όπως είπε στην κάμερα η μητέρα του Κατσούλη ο Τριαντάφυλλος της μετέφερε μια αγκαλιά και λίγες λέξεις από τον γιο της που είναι τόσο καιρό μακριά.