Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 spoiler 15/6: Αυτός ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου!

Survivor 4 spoiler 15/6: Αυτός ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!
Survivor 15.06.2021 21:01
Από Έφη Εκίζογλου

Για να σας προλάβουμε, ναι αυτές τις ημέρες η κατάσταση με τα Survivor spoils δεν πάει πολύ καλά! Εχθές, στο συμβούλιο του νησιού για το ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση εκεί που περιμέναμε όλοι τον Σάκη να υποδείξει τον Ασημακόπουλο έκανε την ανατροπή κι έδωσε την Ελένη Χαμπέρη!

Ποιος την είδε μετά και δεν την φοβήθηκε! Για πρώτη φορά η Ελένη έκανε σκηνή πίσω από τις κάμερες, όπως σας αποκαλύψαμε νωρίτερα μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ! Είπε σαν αιτιολογία ότι την έδωσε επειδή με αυτήν είχε έρθει πιο κοντά και ένιωσε προδομένος από την συμπεριφορά της. Ποιος τον πίστεψε; Στρατηγική είναι από εδώ και πέρα το παιχνίδι...

Σήμερα, 15/6, θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα της εβδομάδας για ασυλία και σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποιος θα κερδίσει!

Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος σήμερα στο Survivor

Ο Ηλίας Μπόγδανος, λοιπόν, φέρεται πως θα πάρει το τοτέμ της ασυλίας απόψε και θα πάει στο συμβούλιο του νησιού χαλαρός, τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι amigos. Δεν πρόκειται να δώσει κάποιον από την ομάδα του, αυτό είναι δεδομένο.

Εφόσον ο Σάκης έδωσε Ελένη ο Ηλίας θα δώσει Μαριαλένα, κι αυτό είναι δεδομένο. Οι γυναίκες για ακόμα μια φορά θα βρεθούν στον τάκο. Ζούμε μια επανάληψη. Ενδιαφέρον θα έχει βέβαια να δούμε ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση γιατί τα κορίτσια μας τελείωσαν...

Άντρας θα είναι... αλλά ποιος; Εδώ θα είμαστε, στο Youweekly.gr να τα πούμε όλα όταν έρθει η ώρα!

UPDATE

Την ασυλία τελικά παίρνει ο Σάκης Κατσούλης, επομένως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Οργή στο Twitter με τον Σάκη Κατσούλη

Σοφία Μαργαρίτη: Καθηλωμένη λόγω του ατυχήματος που είχε πριν από 3 μήνες στο Survivor

Share