Survivor 4 - Νικολέτα Μαυρίδη: «Ο Παύλος είναι πολύ ωραίο παιδί και η κοπέλα του θα είναι...»

Απαντάει ξανά για το τι συμβαίνει μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Νικολέτα Μαυρίδη: «Ο Παύλος είναι πολύ ωραίο παιδί και η κοπέλα του θα είναι...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε βρέθηκε η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία κλήθηκε να απαντήσει για ακόμα μία φορά για τη σχέση της με τον Παύλο Γαλακτερό, τονίζοντας πως είναι φίλοι και πως η κοπέλα που θα βρει θα είναι πραγματικά πολύ τυχερή.

Οι φήμες για τη σχέση τους φούντωσαν τις προηγούμενες εβδομάδες ωστόσο οι δυο τους έσπευσαν να τις διαψεύσουν. Η Νικολέτα μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα στο ΣΟΥ-ΚΟΥ Family ενώ απάντησε ξανά σήμερα στο πλατό του Open.

Οι δηλώσεις της Νικολέτας Μαυρίδη για τον Παύλο Γαλακτερό

«Παιδιά είμαστε φίλοι με τον Παύλο, αλήθεια πραγματικά αν είχα κάτι όχι με τον Παύλο γενικά δεν θα ήθελα να το εκθέσω. Είμαι μόνη μου αυτή την περίοδο, ο Παύλος είναι πολύ ωραίος πάρα πολύ καλός παιδί πραγματικά η κοπέλα του θα είναι πολύ τυχερή. Είμαστε πραγματικά φίλοι και το ταξίδι στην Μύκονο το είχαμε ονειρευτεί από το Survivor, είναι κολλητός μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

«Είχε πιάσει στο στόμα τη δουλειά μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε, βρέθηκε η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία σχολίασε όλες τις εξελίξεις γύρο από το Survivor 4. Η χορεύτρια μεταξύ άλλων θέλησε να μιλήσει και για την κόντρα της με την Μαριάνθη Κάσδαγλη και συγκεκριμένα για την ατάκα "χαλάρωσε τα μπουτάκια σου" που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

«Έχει ακουστεί μια περίεργη έννοια για αυτή την ατάκα, η οποία με στεναχώρησε πάρα πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο ποτέ μου… Συγκεκριμένα είχε ακουστεί κάτι σε αυτή την εκπομπή. Όχι ότι μιλάτε άσχημα, αλλά ότι έχει ειπωθεί μια περίεργη έννοια. Το λέω και ανατριχιάζω αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μιλούσα με αυτόν τον τρόπο.

Με την Μαριάνθη έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση αλλά εκείνη τη μέρα είχε βγει εκτός εαυτού και εγώ ήμουν ως εδώ. Με το «χαλάρωσε τα μπουτάκια σου» εννοούσα ηρέμησε… Ακούστηκε άσχημα γι’ αυτό ήθελα να βγω να μιλήσω. Δεν ήθελα να την προσβάλλω» ανέφερε αρχικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

Και συνέχισε: «Έχει ακουστεί μια περίεργη έννοια για αυτή την ατάκα, η οποία με στεναχώρησε πάρα πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο ποτέ μου… Συγκεκριμένα είχε ακουστεί κάτι σε αυτή την εκπομπή. Όχι ότι μιλάτε άσχημα, αλλά ότι έχει ειπωθεί μια περίεργη έννοια.

Το λέω και ανατριχιάζω αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μιλούσα με αυτόν τον τρόπο. Με την Μαριάνθη έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση αλλά εκείνη τη μέρα είχε βγει εκτός εαυτού και εγώ ήμουν ως εδώ. Με το «χαλάρωσε τα μπουτάκια σου» εννοούσα ηρέμησε… Ακούστηκε άσχημα γι’ αυτό ήθελα να βγω να μιλήσω. Δεν ήθελα να την προσβάλλω».