Survivor 4: To Twitter «καρφώνει» Σάκη και Μαριαλένα

«Η κατινιά σας δεν έχει όρια»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: To Twitter «καρφώνει» Σάκη και Μαριαλένα

Το κράξιμο του Σάκη και της Μαριαλένας στους υπόλοιπους παίκτες του Survivor 4, ήταν αρκετό για να κάνει τους χρήστες του Twitter να ξεσπάσουν στα σχόλια που έκαναν. Ενώ γενικά έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να τους κράξουν.

Συγκεκριμένα, το κοινό ενοχλήθηκε που η Μαριαλένα και ο Σάκης έκαναν τέτοια επίθεση στην Ελένη και δεν το έκρυψε.

Τα σχόλια του Twitter για Σάκη και Μαριαλένα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4

Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη μετά τον τσακωμό της με τη Μαριαλένα

Μια στιγμή έντασης καταγράφηκε στο Survivor ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Ελένη Χαμπέρη, με τις δύο παίκτριες να τσακώνονται με αφορμή αρκετά γεγονότα, που έχουν φέρει σε διάσταση τη δεύτερη με το δίδυμο του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μαριαλένα και ο Σάκης, άλλωστε, έχουν στοχεύσει ξεκάθαρα την εν λόγω παίκτρια, κάτι που φανέρωσε η υποψηφιότητά της προς αποχώρηση, αντί του αναμενόμενου για τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Η Μαριαλένα θέλησε να μιλήσει στην Ελένη για τη στάση της και αναφέρθηκε σε αρκετά περιστατικά, όπως τη συμπεριφορά της στα έπαθλα σε αντίθεση με όσα λέει στην παραλία, με αποκορύφωμα το περιστατικό, όπου ήταν έξαλλη μετά το συμβούλιο και δεν ανέφερε καν τα ονόματα του διδύμου.

Από την άλλη πλευρά, η Ελένη επεσήμανε πως ο Σάκης ψάχνει κάθε αφορμή, για να τη βγάζει υποψήφια προς αποχώρηση και τελευταία του δικαιολογία ήταν πως... δέχθηκε στα συγχαρητήρια της μετά την νίκη του στην ατομική ασυλία. Παράλληλα, δεν έκρυψε την ενόχλησή της που το δίδυμο μιλά μαζί της διαρκώς για τα ίδια θέματα. «Γελάω μαζί σας», είπε χαρακτηριστικά χωρίς η Μαριαλένα να απαντήσει.

Στο τέλος, πάντως, άρχισε να δακρύζει όταν γύρισε στην παρέα της, θεωρώντας πως οι λόγοι του Σάκη είναι αστείοι, όταν τη βγάζει υποψήφια, προσθέτοντας ότι την έχει στοχοποιήσει.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram