Survivor 4 - Σάκης: «Ο Ασημακόπουλος δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού»

Ένταση μετά τον αγώνα ασυλίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Σάκης: «Ο Ασημακόπουλος δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού»

Τα νεύρα του Σάκη με τον Ασημακόπουλο φαίνεται πως δεν έχουν τέλος. Λίγο μετά τη νίκη του πρώτου στο αγώνισμα ασυλίας, ο Ασημακόπουλος, σχολίασε πως το παιχνίδι δεν είναι και τόσο δίκαιο αφού οι Amigos παίζουν ο ένας κόντρα στον άλλον.

Ο Σάκης δεν πήρε καθόλου θετικά τα λόγια αυτά του Ασημακόπουλου και του εξήγησε πως οι πιθανότητες για να πάρει κάποιος την ασυλία από του Amigos ήταν διπλάσιες.

Μάλιστα, όταν οι παίκτες επέστρεψαν στο νησί, ο Σάκης μιλώντας στην κάμερα ξεκαθάρισε πως ο Ασημακόπουλος δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Το «καρφί» του Σάκη για τον Ασημακόπουλο στο Survivor 4

Το «Σ΄αγαπώ» του Σάκη στη Μαριαλένα

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν τη δική τους... ιστορία στο Survivor και πριν από αυτό, φυσικά, με τους δύο να μην κρύβουν τα αισθήματα του ενός για τον άλλο.

Το δίδυμο έχει υπάρξει, άλλωστε, ζευγάρι στο παρελθόν και, παρότι το καλοκαίρι είχαν χωρίσει, ήρθαν και πάλι πολύ κοντά στον Άγιο Δομίνικο, με τον έναν να στηρίζει τον άλλον, ειδικά στα αγωνίσματα με έπαθλο την ατομική ασυλία.

Στο σημερινό αγώνισμα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τραυματίστηκε κάτι που την έκανε να χάσει την ασυλία. Ο Σάκης Κατσούλης από την άλλη έχασε μόνο μια από τις πέντε ζωές που είχε κερδίζοντας έτσι την ασυλία και εξασφαλίζοντας τόσο τη δική του παραμονή όσο και της Μαριαλένας αφού εκείνος είναι αυτός που θα υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σάκης Κατσούλης προσπαθούσε να ηρεμήσει τη Μαριαλένα που παραπονιόταν για τον τραυματισμό της με εκείνη να τον τραβά προς το μέρος της δίνοντάς του μια σφιχτή αγκαλιά. Αμέσως μετά εκείνος της είπε: «Σ΄αγαπάω ρε. Έχασα μια ζωούλα όταν ήσουν στο γιατρό μόνο» με εκείνη να ανταποδίδει την αγάπη της ενώ λίγο μετά του είπε: «Μπράβο αγάπη μου».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram