Survivor 4 spoiler 16/6: Ποιος κερδίζει την τρίτη ασυλία απόψε;

Οριστικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 16/6: Ποιος κερδίζει την τρίτη ασυλία απόψε;

Τετάρτη σήμερα 16/6 κι έχουμε τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας! Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει καιρό τώρα οι αποχωρήσεις στο Survivor πλέον γίνονται κάθε Κυριακή ενώ τις υπόλοιπες ημέρες οι παίκτες δίνουν μάχη για να πάρουν το τοτέμ και να σώσουν τον εαυτό τους από μια θέση στους υποψήφιους προς αποχώρηση!

Αυτή η εβδομάδα ο Σάκης Κατσούλης έχει κάνει την τύχη του! Δυο ασυλίες, Δευτέρα και Τρίτη, και δυο νίκες για τον παίκτη.

Μαζί με αυτόν, σαφώς, έχει σωθεί και η Μαριαλένα αφού για κανένα λόγο δεν θα την έριχνε στον τάκο!

Ο Σάκης, με τις δυο ασυλίες που έχει συγκεντρώσει έχει "σώσει" τον εαυτό του, καθώς αν δεν κερδίσει απόψε, επειδή έχει πάρει δυο ασυλίες σερί δεν μπορεί να ψηφιστεί έτσι κι αλλιώς.

Να υπενθυμίσουμε πως ο ποδοσφαιριστής έριξε στον τάκο πρώτα την Ελένη Χαμπέρη και ύστερα τον Γιώργο Ασημακόπουλο, με τον οποίο μάλωσε κιόλας στο χθεσινό συμβούλιο.

Ποιος φέρεται να κερδίζει την ασυλία στο Survivor απόψε

Οι διαρροές έχουν δυσκολέψει πολύ, το γνωρίζετε! Μπορεί να σας δίνουμε μια πρώτη εκτίμηση από το πρωί ή οποία όμως μπορεί και να αλλάξει στην συνέχεια της ημέρας. Πάντα, όμως, πριν το παιχνίδι ξεκινήσει έχουμε το σωστό όνομα! Να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά γιατί πολλοί λένε διάφορα...

Ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο μέχρι στιγμής μας έχει δώσει το όνομα του Σάκη Κατσούλη. Τρεις νίκες σερί; Amigos προτεινόμενοι; Χαμός θα γίνει...

Ωστόσο, είναι απλά μια πρώτη πληροφορία. Θα επανέλθουμε μέσα στην ημέρα το σίγουρο...

UPDATE!!!

Τελικά ο Σάκης Κατσούλης κερδίσει την ατομική ασυλία!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils