Survivor 4: Και όμως! Ο Σάκης Κατσούλης έγινε τραγούδι...

Ακούστε το και θα μείνετε... άφωνοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Και όμως! Ο Σάκης Κατσούλης έγινε τραγούδι...

O Σάκης Κατσούλης ανήκει στους παίκτες που είναι φαβορί για τον τελικό του Survivor 4. Μάλιστα, όχι μόνο έχει κερδίσει φανατικό κοινό, λόγω των αποδόσεων του στα αγωνίσματα, καθώς είναι από τους πιο δυνατούς άνδρες που έχουν μπει στο παιχνίδι, αλλά ενέπνευσε κάποιους να του γράψουν μέχρι και τραγούδι.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Βαγγέλής Γκούρλιας ήταν μέσα σε αυτούς, που εμπνεύστηκαν από τον παίκτη και την πορεία του μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης και έγραψε για εκείνον ένα τραγούδι με τον τίτλο «Σάκη Σ' αγαπάμε». Το κομμάτι κυκλοφορεί στο YouTube εδώ και μερικές ημέρες και μάλιστα έχει γίνει viral. Ενώ, σίγουρο είναι πλέον - σύμφωνα με πάικτη - πως με την Μαριαλένα είναι μαζί.

Αυτό είναι το τραγούδι που έγραψαν για τον Σάκη Κατσούλη

Στην περιγραφή του τραγουδιού, ο δημιουργός γράφει: «Το τραγούδι αυτό είναι γραμμένο για τον Σάκη Κατσούλη, που έχει κερδίσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων με το αγωνιστικό του κομμάτι και πάνω απ' όλα με το ήθος και την αξιοπρέπειά του».

Δείτε για πρώτη φορά βίντεο από το σπίτι του Σάκη Κατσούλη

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όπως όλοι γνωρίζουμε, διατηρούσαν σχέση 2 χρόνων στο παρελθόν. Το ζευγάρι χώρισε 6 μήνες - σχεδόν - πριν συναντηθεί ξανά στο Survivor.

Όπως έχουν σχολιάσει πολλοί γνωστοί του ζευγαριού που έζησαν τον έρωτα αυτό, η σχέση αυτή είχε πολλές εντάσεις.

Τα παιδιά έμεναν στην ίδια γειτονιά και η Μαριαλένα δούλευε σερβιτόρα σε ένα μαγαζί δίπλα στο μαγαζί με τα ρούχα που έχει ο Σάκης Κατσούλης. Τους τελευταίους μήνες της σχέσης τους συγκατοικούσαν στο σπίτι του Σάκη στο περιστέρι κι όλα έδειχναν πως η σχέση τους πήγαινε σοβαρά.

Όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για μια δυνατή σχέση γεμάτη αγάπη, έντονη, με πάθος αλλά και ζήλεια. Η ζήλεια αυτή έφερνε εντάσεις και καυγάδες που όμως το ζευγάρι προσπερνούσε λόγω της μεγάλης αγάπης που είχε ο ένας για τον άλλον.

Πριν τον οριστικό χωρισμό τους είχαν χωρίσει άλλες δυο φορές αλλά τα είχαν ξανά βρει από πρωτοβουλία κοινών φίλων. Ο τελευταίος χωρισμός ήταν 4 μήνες πριν η Μαριαλένα μπει στο Survivor και η απόφαση ήταν της ίδιας.

Ήταν ένας χωρισμός δύσκολος και το συναίσθημα που επικρατούσε ήταν θυμός. Μετά τον χωρισμό είχαν τυπικές επαφές για ένα διάστημα καθώς έπρεπε να κανονιστούν κάποια τυπικά θέματα που έχει κάθε ζευγάρι όταν χωρίζει. Φήμες λένε πως υπήρχε τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε έξω από το σπίτι του Σάκη Κατσούλη και μίλησε με τους συγγενείς και γείτονες.