Survivor 4 Trailer (16/6): Η ώρα της κρίσης για τον Σάκη Κατσούλη

Ηλίας και Κόρο πλαντάζουν στο κλάμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Trailer (16/6): Η ώρα της κρίσης για τον Σάκη Κατσούλη

Το Survivor 4 επιστρέφει απόψε με ένα νέο επεισόδιο και η κατάσταση στο νησί είναι πιο έκρυθμη από ποτέ. Μετά τις δύο συνεχόμενες ατομικές ασυλίες που έχει κερδίσει, οι υπόλοιποι παίκτες βάζουν στο στόχαστρο τον Σάκη Κατσούλη.

Ο Σάκης έχει αποδείξει πως δεν αστειεύεται και πως έχει σκοπό να πάει μέχρι τέλους, βγάζοντας έναν έναν τους Amigos εκτός παιχνιδιού. Από τη μεριά του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος πικραμένος από το γεγονός πως είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση κάνει λόγο για ανθρώπους που μέσα στο παιχνίδι παίζουν «θέατρό», αναφερόμενος ξεκάθαρα στον Σάκη και τη Μαριαλένα.

Ο αγώνας ασυλία φτάνει και εμείς ήδη από το πρωί σας έχουμε εξασφαλίσει το spoiler για τον παίκτη που τον νικά καθώς και για το τρίτο υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τα πάντα ανατρέπονται στο συμβούλιο του νησιού. Ο Γιώργος Λιανός κάνει μία αναφορά στο οριστικό τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και τα λόγια του αυτά κάνουν τον Ηλία Μπόγδανο αλλά και τον Γιώργο Κορόμι, να κλαίνε και να μην μπορούν να συγκρατηθούν.

Σίγουρα η κατάσταση στο νησί δεν είναι καθόλου ευχάριστη αλλά τα πάντα μπορούν να ανατραπούν από την αποχώρηση που θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη Κυριακή στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Ο ίδιος ο Σάκης ωστόσο δείχνει πως δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με όλα όσα ακούγονται για εκείνον στο νησί και μένει συγκεντρωμένος στον στόχο του που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του επάθλου.

Δείτε το trailer του Survivor 4 (16/6)

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram