Survivor 4: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αλλαγή στο παιχνίδι

Θα τη δούμε αυτή την Κυριακή (20/6)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αλλαγή στο παιχνίδι

Σε χειροκροτήματα «ξέσπασαν» οι παίκτες του Survivor, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού λίγο πριν από το αγώνισμα, με τον παρουσιαστή του ριάλιτι να «σκορπά» τον ενθουσιασμό με όσα τους είπε.

Ο Λιανός συγκέντρωσε τους έξι παίκτες, που έχουν απομείνει, με το τρίτο έπαθλο ασυλίας, συνοδευόμενο από σπιτικό φαγητό, να είναι το διακύβευμα - δείτε εδώ ποιος παίρνει την ασυλία. Πριν από αυτό, όμως, τους ανακοίνωσε πως στο επόμενο επεισόδιο θα παίξουν με τους Ρουμάνους παίκτες.

Συγκεκριμένα, τους ανακοίνωσε πως οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας, που θα προκύψουν ανάλογα με τους δύο επικρατέστερους του αγώνα ασυλίας, θα παίξουν με τους αντίστοιχους της Ρουμανίας σε μεικτούς αγώνες.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το νέο επεισόδιο του Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Πονοκέφαλος με τον τελικό ριάλιτι

Το Survivor που απασχόλησε όσο τίποτα άλλο φέτος στην ελληνική τηλεόραση βρίσκεται μια ανάσα πριν το τέλος του! Ακολουθούν δυο σημαντικές αποχωρήσεις. Η μια την ερχόμενη Κυριακή 20 Ιουνίου και η άλλη στις 27 Ιουνίου.

Kατόπιν οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες επιστρέφουν στην Ελλάδα για να συμμετάσχουν στον ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Ιουλίου, ενώ ο μεγάλος τελικός του Survivor θα πραγματοποιηθεί μια μέρα μετά, τη Δευτέρα 5/7.

 Survivor 4 τελικός

Τόσο ο ημιτελικός όσο και ο τελικός θα γίνουν επί ελληνικού εδάφους όπως άλλωστε συνέβη και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Το παρών στο ανοικτό Γαλατσίου θα δώσουν συγγενείς, αλλά και όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν φέτος στο παιχνίδι και φυσικά ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός. Αυτό που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι αν ημιτελικός και τελικός του Survivor θα γίνουν με την παρουσία κόσμου όπως είχε συμβεί στο παρελθόν, αλλά φέτος ο κορωνοϊός καθιστά πολύ δύσκολη μια τέτοια απόφαση.