Survivor 4: Έξαλλη η Μαριαλένα - «Κανένας Σάκης δεν με κρατάει στο παιχνίδι»

Ενοχλημένη με την τοποθέτηση του Γιώργου Ασημακόπουλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Έξαλλη η Μαριαλένα - «Κανένας Σάκης δεν με κρατάει στο παιχνίδι»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι γνωστή για την τεράστια αλλαγή που έκανε στις παρέες της, αφήνοντας εκείνη του Τζέιμς για να «συστρατευθεί» με το «άρμα» του Σάκη, αλλά στο τελευταίο επεισόδιο ισχυρίστηκε πως ο Κατσούλης δεν την έχει κρατήσει στο Survivor 4.

Στο τελευταίο συμβούλιο ειπώθηκαν αρκετά από την πλευρά των Amigos και του Γιώργου Ασημακόπουλου, που συνέχισε το «ξέσπασμά» του απέναντι στο δίδυμο, με τη Μαριαλένα να εκφράζει την αντίθεσή της τόσο μπροστά στον Σάκη όσο και στην κάμερα.

«Θέλω να πω ότι δεν χρειάζομαι κάποιον Σάκη να με πάει προς τον τελικό, ας πούμε. Νομίζω ότι ο κόσμος αποφασίζει, ήμουν ήδη υποψήφια τρεις φορές και ο κόσμος με κράτησε, κανένας Σάκης. Έχω αποδείξει τι αξίζω», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

To ξέσπασμα της Μαριαλένας στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

"Ο Σάκης με την Μαριαλένα είναι μαζί!"

Ο Σάκης και η Μαριαλένα έχουν απασχολήσει πολύ με την συμμετοχή τους στο Survivor! Από πρώην, αναφέρουν ότι είναι φίλοι γενικά, αλλά τα πλάνα που παίζονται στον αέρα του ριάλιτι δείχνουν πως υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό!

Ο Τριαντάφυλλος μάλιστα που ήταν πολύ κοντά τους τους τελευταίους μήνες στο παιχνίδι, αποκάλυψε πως θέλει να τους παντρέψει! Για να τα λέει, κάτι ξέρει...

Σήμερα, ωστόσο, η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε συνάντησε τον Αλέξη Παππά, επίσης πρώην παίκτη του ριάλιτι που ήταν κοντά στο ζευγάρι, και για πρώτη φορά ο ηθοποιός δήλωσε πως κατά την κρίση του πιστεύει πως αυτοί οι δυο είναι μαζί!

"Είναι μαζί, ναι, έτσι πιστεύω. Ο Ντάφυ μου έκλεψε την κουμπαριά αλλά μπορεί να κάνουμε μαζί συγκουμπαριά", είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις που έκανε εχθές η πρώην σύντροφός του.