Survivor 4: Το Twitter «γλέντησε» τον Ασημακόπουλο - «Μήπως φταίει ο Ντάφυ;»

«Άρχισε πάλι την κλάψα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Το Twitter «γλέντησε» τον Ασημακόπουλο - «Μήπως φταίει ο Ντάφυ;»

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 4 κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Twitter και συγκεκριμένα, η μεγάλη ατυχία που έχει στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Οι χρήστες του Twitter, δεν χάνουν ευκαιρία να τρολάρουν τους παίκτες και σήμερα είχε την τιμητική του ο «Ασημακό».

Μετά την υποψηφιότητά του και τη μάχη που έδωσε με το πτηνό στην καλύβα, οι αγωνιστικές του ικανότητες δεν ήταν και τόσο καλές και έτσι οι τουιτεράδες έσπευσαν να ρίξουν τα βέλη τους.

Οι ατάκες του Twitter για τον Γιώργο Ασημακόπουλο και το νέο επεισόδιο του Survivor 4

«Ο Ασημακόπουλος δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού»

Τα νεύρα του Σάκη με τον Ασημακόπουλο φαίνεται πως δεν έχουν τέλος. Λίγο μετά τη νίκη του πρώτου στο αγώνισμα ασυλίας στο χθεσινό επεισόδιο, ο Ασημακόπουλος, σχολίασε πως το παιχνίδι δεν είναι και τόσο δίκαιο αφού οι Amigos παίζουν ο ένας κόντρα στον άλλον.

Ο Σάκης δεν πήρε καθόλου θετικά τα λόγια αυτά του Ασημακόπουλου και του εξήγησε πως οι πιθανότητες για να πάρει κάποιος την ασυλία από του Amigos ήταν διπλάσιες.

Μάλιστα, όταν οι παίκτες επέστρεψαν στο νησί, ο Σάκης μιλώντας στην κάμερα ξεκαθάρισε πως ο Ασημακόπουλος δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.