Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης πήρε και την τρίτη ασυλία

Έκανε το 3/3 αυτή τη βδομάδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης πήρε και την τρίτη ασυλία

Φαίνεται, ότι έχουμε μπροστά μας τον κορυφαίο παίκτη του φετινού Survivor και ίσως όλων των εποχών στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον Σάκη Κατσούλη να φτάνει σε τρίτη σερί ασυλία, θυμίζοντας πιο έντονα από ποτέ αγωνιστικά... εποχές Ντάνου.

Ο ίδιος είχε κερδίσει τις δύο προηγούμενες ατομικές ασυλίες, στέλνοντας στον «τάκο» τόσο την Ελένη Χαμπέρη όσο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, αλλά είχε ακόμη μεγάλο κίνητρο, για να παίξει. Είχε, άλλωστε, τη «βασίλισσά» του να προστατεύσει.

Η Μαριαλένα ήταν εξίσου καλή, βέβαια, στο αγώνισμα, αλλά ο Σάκης απέδειξε για μια ακόμη φορά πως... δεν πιάνεται. Κάπως έτσι, έπιασε το στόχο του 3/3 που επιθυμούσε στις ασυλίες και για ακόμη μια φορά έχει την υποχρέωση να υποδείξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, που σημαίνει πως οι Amigos θα συρρικνωθούν ως παρέα στην παραλία.

«Κανένας Σάκης δεν με κρατάει στο παιχνίδι»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι γνωστή για την τεράστια αλλαγή που έκανε στις παρέες της, αφήνοντας εκείνη του Τζέιμς για να «συστρατευθεί» με το «άρμα» του Σάκη, αλλά στο τελευταίο επεισόδιο ισχυρίστηκε πως ο Κατσούλης δεν την έχει κρατήσει στο Survivor 4.

Στο τελευταίο συμβούλιο ειπώθηκαν αρκετά από την πλευρά των Amigos και του Γιώργου Ασημακόπουλου, που συνέχισε το «ξέσπασμά» του απέναντι στο δίδυμο, με τη Μαριαλένα να εκφράζει την αντίθεσή της τόσο μπροστά στον Σάκη όσο και στην κάμερα.

«Θέλω να πω ότι δεν χρειάζομαι κάποιον Σάκη να με πάει προς τον τελικό, ας πούμε. Νομίζω ότι ο κόσμος αποφασίζει, ήμουν ήδη υποψήφια τρεις φορές και ο κόσμος με κράτησε, κανένας Σάκης. Έχω αποδείξει τι αξίζω», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram