Survivor 4: Πλάνταξε στο κλάμα ο Ηλίας Μπόγδανος στο συμβούλιο

«Το λέω και ανατριχιάζω...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Πλάνταξε στο κλάμα ο Ηλίας Μπόγδανος στο συμβούλιο

Λίγο μετά την ανάδειξη του Κόρο ως του τρίτου υποψηφίου προς αποχώρηση, το λόγο πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος ήταν πολύ συγκινημένος με όλα όσα έχει ζήσει αυτούς τους μήνες στο Survivor 4.

Ο Ηλίας δεν αναδείχθηκε υποψήφιος από τον Σάκη καθώς όπως εξήγησε ο δεύτερος, τον σέβεται πολύ σαν αθλητή και από την πρώτη κιόλας μέρα που μπήκε στο παιχνίδι ήθελε να είναι αντίπαλός του.

Την ίδια στιγμή, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά στην κοινή συμμετοχή τους στην κόκκινη ομάδα και έτσι δεν μπορούσε να τον οδηγήσει στον «τάκο». Ο Ηλίας ευχαρίστησε τον Σάκη και στη συνέχεια μίλησε για όλα όσα έχει περάσει εκείνος αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες στο παιχνίδι.

Τα κλάματα του Ηλία στο Survivor 4

«Ο Ηλίας το έχει πει ο ίδιος ότι τον ζηλεύει τον Σάκη»

Στο στούντιο συνάντησε το Ευτυχείτε τον Πάνο Καλίδη που έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις μετά το Survivor 4, από όπου αποχώρησε έπειτα από δική του απόφαση.

Ο τραγουδιστής σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις του παιχνιδιού μετά και την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου και την κόντρα με τον Σάκη και τους Amigos.

«Με ενοχλεί ο τρόπους που χλεύασαν την αποχώρηση και όπως χειρίζονται την παρουσία του Σάκη στο παιχνίδι. Ο Ηλίας το έχει πει ο ίδιος ότι τον ζηλεύει», αποκάλυψε.

Τέλος, έκανε γνωστό πως μετά τη συμμετοχή του στο Survivor οι αμοιβές του έχουν πάρει την ανιούσα: «Έχει ανέβει το κασέ μου μετά το παιχνίδι» δήλωσε.