Survivor 4: Αγνώριστος ο Σάκης Κατσούλης το 2010

Δείτε πως ήταν πριν από 11 χρόνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αγνώριστος ο Σάκης Κατσούλης το 2010

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες στο φετινό Survivor και λόγω της σχέσης του με την Μαριαλένα αλλά και λόγω των δυνατών αγωνιστικών ικανοτήτων του.

Ο Σάκης, αυτήν την εβδομάδα κέρδισε και τις τρεις ασυλίες και έστειλε στον τάκο την Ελένη, τον Ασημακόπουλο και τον Κόρομι - δείτε εδώ ποιος αποχωρεί - προστατεύοντας για ακόμα μια φορά την αγαπημένη του.

Ο Κατσούλης το 2010

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», εξασφάλισε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Σάκη Κατσούλη, 11 χρόνια πριν, όταν έπαιζε ως τερματοφύλακας στον Παναιγιάλειο.

Η γιαγιά της Μαριαλένας πετσόκοψε τον Σάκη: "Πήρε την προίκα της, πήγε στο σπίτι του και μετά...""

Όλες οι κάμερες τις τελευταίες ημέρες έξω από το σπίτι της Μαριαλένας! Αφού τράβηξαν πλάνα από την εμφάνιση του Τριαντάφυλλο εκεί, στράφηκαν προς τους παππούδες της παίκτριας!

Η 88χρονη γιαγιά της παίκτριας του Survivor ξεκαθάρισε ότι δε θα ήθελε με τίποτα η εγγονή της να ξαναγυρίσει στην αγκαλιά του Σάκη Κατσούλη, αφήνοντας να εννοηθεί πως εκείνος δεν της φέρθηκε καλά στο παρελθόν

«Τη Μαριαλένα τη βλέπω μια χαρά. Παίζει γιατί της αρέσει. Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ που τραυματίστηκε. Έκλαιγα και εγώ, 88 χρονών γιαγιά. Τον Σάκη τον ξέρω, είναι δυναμικό παιδί. Τη Μαριαλένα την προστατεύει πάρα πολύ, αλλά μέχρι εκεί, όχι παραπέρα. Αν έρθει εδώ ο Τριαντάφυλλος που είπε πως θα τους παντρέψει… Θα τον τσακώσω και θα τον δείρω. Τι να παντρέψει;

Δεν νομίζω να την αφήσουμε, αν μας πει πως θέλει τον Σάκη για σύντροφό της. Είναι μικρή ακόμη. Έχει μέλλον. Καλό παιδί, αλλά δεν κάνει για τη Μαριαλένα. Πήρε την προίκα της, πήγε στο σπίτι του, έμεινε και μετά την έβγαλε έξω. Και για αυτό δεν τον θέλουμε» εξήγησε η γιαγιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.