Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης διατηρούσε δεσμό με πρώην του Γιώργου Μανίκα!

Τον άδειασε κανονικά σε πρόσφατη συνέντευξή της! "Κάνει τα πάντα για την δημοσιότητα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Σάκης Κατσούλης διατηρούσε δεσμό με πρώην του Γιώργου Μανίκα!

Ασύλληπτη αποκάλυψη έγινε το πρωί της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε για έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor 4, Σάκη Κατσούλη!

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε για τον ποδοσφαιριστή πως είναι ερωτευμένος με την Μαριαλένα και πως διατηρούσε σχέση με την Χριστίνα Κεφαλά για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα.

Τώρα στη λίστα με τις πρώην φαίνεται πως προστίθεται και η Έλλη Γελεβεσάκη, η πρώην σύζυγος του μοντέλου Γιώργου Μανίκα η οποία συμμετείχε κι εκείνη στο My Style Rocks, όπως η Χριστίνα Κεφαλά.

Η Έλλη Γελεβεσάκη, όπως τόνισε στην συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό, διατηρούσε για κάποιο διάστημα φλερτ με τον Σάκη! Ωστόσο, δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για εκείνον αφού κάποιες από τις ατάκες της ήταν "κάνει τα πάντα για την δημοσιότητα" και "αν δει ότι πουλάει με την Μαριαλένα θα μείνει μαζί της".

Όσα είπε η Έλλη Γελεβεσάκη για τον Σάκη Κατσούλη

«Ο Σάκης μπήκε προετοιμασμένος στο Survivor. Γνώριζε ότι το love story τους πουλάει και ξέρει να χειρίζεται τη Μαριαλένα. Η Μαριαλένα είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα, αλλά είναι πιόνι του Σάκη, ο οποίος είναι πολύ χειριστικός άνθρωπος και θεωρώ ότι κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα. Πιστεύω ότι μπήκε στο παιχνίδι για να γίνει διάσημος και να κερδίσει το έπαθλο. Όλο αυτό το διάστημα δεν μιλιόντουσαν, δεν τη διεκδίκησε ποτέ.

Δεν πιστεύω ότι θα γίνει πρόταση γάμου και θεωρώ ότι δεν θα είναι μαζί όταν τελειώσει το παιχνίδι. Ο Σάκης θα θέλει να κυνηγήσει το όνειρό του. Αν καταλάβει ότι πουλάει μαζί με τη Μαριαλένα μπορεί να μείνει μαζί όμως. Αν όμως δει ότι μπορεί να σταθεί μόνος του, θα μείνει μόνος του», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Έλλη Γελεβεσάκη.

Για τον Γιώργο Λιβάνη, η Έλλη Γελεβεσάκη τόνισε: «Μιλήσαμε και τον ρώτησα τι γίνεται με τη Μαριαλένα. Δε μου απάντησε τίποτα. Έσκυψε το κεφάλι και γέλασε. Τον ρώτησα αν θα την περιμένει να βγει από το παιχνίδι και μου απάντησε “με κοροϊδεύεις;”. Θεωρώ ότι δεν έκανε κακό στον Γιώργο Λιβάνη όλο αυτό που συνέβη. Πήρε δημοσιότητα χωρίς να κάνει τίποτα».

Το ιστορικό της Έλλης Γελεβεσάκη με τον Γιώργο Μανίκα

κατσούλης Γιώργος Μανίκας

Ο Γιώργος Μανίκας και η Έλλη Γελεβεσάκη επέλεξαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή το 2017, ύστερα από μόλις τρία χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός αγοριού.

Οι φήμες για έντονη κρίση στη σχέση τους ξεκίνησαν τον τότε Φθινόπωρο, όταν οι δυο τους έκαναν ξεχωριστές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ σταμάτησαν να αναρτούν κοινά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τότε, μάλιστα, η Έλλη Γελεβεσάκη, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ζητούσε ευγενικά από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την ευαίσθητη περίοδο που περνούσαν, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα σύννεφα στον έγγαμο βίο τους. Ακολούθησαν ακόμα περισσότερες ξεχωριστές έξοδοι του ζευγαριού, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε μέσα από τα Instagram stories τους τις διαφορετικές παρέες που επέλεγαν να διασκεδάζουν τα βράδια. Ο Γιώργος Μανίκας με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Στέλιο Χανταμπάκη και η Έλλη Γελεβεσάκη με τις φίλες της.

Πάνω από όλα γι’ αυτούς, όμως, είναι ο γιος τους, ο Άγγελος Ιωάννης.

Το μοντέλο λίγες ημέρες μετά ανέβασε ένα ακόμη story, στο οποίο παραδέχθηκε για πρώτη φορά τον οριστικό χωρισμό του από τη σύζυγό του, και παράλληλα κάνει πλάκα στον κολλητό του, Δημήτρη Αλεξάνδρου, για τον χωρισμό του από την Όλγα Φαρμάκη.