Survivor 4 spoiler 20/6: ΟΡΙΣΤΙΚΌ ΚΑΙ ΑΜΕΤΆΚΛΗΤΟ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Και δεν είναι αυτός που σκέφτεστε!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 20/6: ΟΡΙΣΤΙΚΌ ΚΑΙ ΑΜΕΤΆΚΛΗΤΟ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Μεγάλος σάλος δημιουργήθηκε μετά από την τελική τριάδα των προτεινόμενων προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας στο Survivor και υπαίτιος αυτού ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Με το που ανακοινώθηκε εχθές πως τελευταίος στον τάκο βγαίνει ο Γιώργος Κόρομι, η οικογένεια του Γιώργου Ασημακόπουλου που διατηρεί καταστήματα ρούχων ανακοίνωσε στο instagram πως δίνει έκπτωση 30% σε όποιον πάει στο μαγαζί και δείξει μήνυμα πως ψήφισε τον εν λόγο παίκτη να παραμείνει στο παιχνίδι.

Φαντάζεστε τι ντόρος δημιουργήθηκε. Πολλοί έκαναν λόγο για δωροδοκία και γι' αυτό ο πατέρας του Γιώργου βγήκε το πρωί της Πέμπτης σε πρωινή εκπομπή και επεξήγησε τα πάντα.

Τέλος πάντων, το θέμα μας είναι ένα ωστόσο. Αυτή την εβδομάδα έχουμε στον τάκο μόνο Amigos. Γιώργος Κόρομι, Ελένη Χαμπέρη και Γιώργος Ασημακόπουλος οι προτεινόμενοι. Νωρίτερα σας αποκαλύψαμε πως περισσότερες αρνητικές ψήφους είχε ο Ασημακό, αλλά κοίτα να δεις που τελικά η έκπτωση έπιασε και τα ποσοστά άλλαξαν πολύ γρήγορα άρα όπως καταλαβαίνετε δεν είναι αυτός που φεύγει!

Ποιος αποχωρεί τελικά από το Survivor

Survivor 4 spoiler 20/6 ποιος αποχωρεί

Γνωρίζετε πως τα spoils αυτό τον καιρό βγαίνουν με πολύ δυσκολία! Η πτώση στα ποσοστά τηλεθέασης έχει πικράνει πολύ τον Ατζούν και δυσκολεύει το έργο μας. Ωστόσο, εμείς εδώ στο Youweekly.gr προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να σας δίνουμε ένα έγκυρο αποτέλεσμα.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο μας πληροφόρησε πως ο παίκτης που συγκέντρωσε τους λιγότερους ψήφους ήταν η Ελένη Χαμπέρη και κάπως έτσι μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το νησί.

Μόνη γυναίκα πια στην παραλία των Survivors η Μαριαλένα... Για να δούμε τι θα δούμε...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils