Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Σάκη Κατσούλη στον Αλέξανδρο Πετρίδη

Άλλος άνθρωπος τότε

Survivor 4: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Σάκη Κατσούλη στον Αλέξανδρο Πετρίδη
Survivor 17.06.2021 15:18
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο «ξέθαψε» η εκπομπή Πρωινό, η οποία εντόπισε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Σάκη Κατσούλη, στην εκπομπή του Αλέξανδρου Πετρίδη πριν από λίγο καιρό, με αφορμή το μαγαζί με ρούχα που έχει στο Περιστέρι.

Ο Σάκης εμφανίστηκε τότε ως μοντέλο για το μαγαζί του. Μπορεί τώρα να τον απολαμβάνουμε στους στίβους μάχης και να τον βλέπουμε να κερδίζει τη μία ασυλία μετά την άλλη, αλλά τότε ήταν αρκετά διαφορετικά τα πράγματα στην καθημερινότητά του.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Αλέξανδρου Πετρίδη πριν το Survivor 4

«Σε ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε που βρέθηκες στο κατάστημά μας. Είναι μεγάλη μας τιμή. Ήταν ένα βήμα που έπρεπε να κάνω όσον αφορά στην καριέρα μου στο ντύσιμο. Νομίζω ότι το επόμενο βήμα που έπρεπε να γίνει ήταν ένα κεντρικό κατάστημα σε ένα πολύ καλό δήμο όπως είναι το Περιστέρι. Ήταν εξαρχής ο στόχος μας να έχουμε ρούχα ποιοτικά και οι τιμές νομίζω ότι είναι χαμηλότερες από όσο θα έπρεπε να είναι», είχε πει ο Σάκης στον Αλέξανδρο Πετρίδη!

Η γιαγιά της Μαριαλένας πετσόκοψε τον Σάκη: "Πήρε την προίκα της, πήγε στο σπίτι του και μετά...""

Όλες οι κάμερες τις τελευταίες ημέρες έξω από το σπίτι της Μαριαλένας! Αφού τράβηξαν πλάνα από την εμφάνιση του Τριαντάφυλλο εκεί, στράφηκαν προς τους παππούδες της παίκτριας!

Η 88χρονη γιαγιά της παίκτριας του Survivor ξεκαθάρισε ότι δε θα ήθελε με τίποτα η εγγονή της να ξαναγυρίσει στην αγκαλιά του Σάκη Κατσούλη, αφήνοντας να εννοηθεί πως εκείνος δεν της φέρθηκε καλά στο παρελθόν

«Τη Μαριαλένα τη βλέπω μια χαρά. Παίζει γιατί της αρέσει. Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ που τραυματίστηκε. Έκλαιγα και εγώ, 88 χρονών γιαγιά. Τον Σάκη τον ξέρω, είναι δυναμικό παιδί. Τη Μαριαλένα την προστατεύει πάρα πολύ, αλλά μέχρι εκεί, όχι παραπέρα. Αν έρθει εδώ ο Τριαντάφυλλος που είπε πως θα τους παντρέψει… Θα τον τσακώσω και θα τον δείρω. Τι να παντρέψει;

Δεν νομίζω να την αφήσουμε, αν μας πει πως θέλει τον Σάκη για σύντροφό της. Είναι μικρή ακόμη. Έχει μέλλον. Καλό παιδί, αλλά δεν κάνει για τη Μαριαλένα. Πήρε την προίκα της, πήγε στο σπίτι του, έμεινε και μετά την έβγαλε έξω. Και για αυτό δεν τον θέλουμε» εξήγησε η γιαγιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - μητέρα Μαριαλένας: "Άμα θέλει τον Σάκη, ας τον παντρευτεί"

Survivor 4: Δωροδοκούν κόσμο για να ψηφίσει τον Ασημακόπουλο να παραμείνει στο παιχνίδι!

Share