Survivor 4: H Ελευθερίου «αδειάζει» τον Μπάρτζη - «Θα του περάσει...»

Έτσι σχολίασε το unfollow που της έκανε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: H Ελευθερίου «αδειάζει» τον Μπάρτζη - «Θα του περάσει...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Πέμπτης, η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία έδωσε και τις δικές της απαντήσεις σχετικά με το unfollow που δέχθηκε από τον πρώην συμπαίκτη της, Νίκο Μπάρτζη.

Η ίδια μάλιστα είχε δώσει και μία δημόσια απάντηση πριν από λίγο καιρό στον Νίκο Μπάρτζη, και σήμερα επέστρεψε με ένα νέο σχόλιο όλο νόημα.

Τα σχόλια της Ελευθερίας Ελευθερίου για τον Νίκο Μπάρτζη

«Ο καθένας συμπεριφέρεται και πράττει όπως θέλει. Αν θέλουν τις εντάσεις που είχαν στο παιχνίδι να τις κρατάνε και μετά από αυτό, είναι πρόβλημα του καθενός. Κάποια στιγμή θα του περάσει. Δεν μίλησα με Νίκο, Τζέιμς και την Άννα Μαρία. Δεν θα μπορούσα ποτέ να έκανα παρέα με τα παιδιά, δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες.

Θα ήθελα να δω νικητές τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Είναι πάρα πολύ αγαπημένα παιδιά και το τι θα συμβεί θα φανεί μετά το παιχνίδι. Δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα τα σχόλια του Ασημακόπουλου για τον Σάκη και τη Μαριαλένα.

Η μαμά της Μαριαλένας είναι πολύ περήφανη για την κόρη της. Με ρώτησε αν είναι μαζί με τον Σάκη και της είπα ότι “όταν βγούνε τα παιδιά, θα φανεί τι θα γίνει”. Είναι λογικό να μη ξέρει πως να το διαχειριστεί, διότι έχει μία άγνοια για τα ζητήματα της τηλεόρασης.

Δεν έπεσε στην αντίληψή μου ότι έκανε κάτι μέσα στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι γίνεται πίσω από κάθε κοκοφοίνικα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Έξαλλη η Ελευθερία Ελευθερίου μετά τις φήμες πως είναι σε σχέση με 20χρονο

Προχθές, κυκλοφόρησε η είδηση πως η Ελευθερία Ελευθερίου μετά το χωρισμό της και την αποχώρηση της από το Survivor 4, είναι ξανά ερωτευμένη με νεαρό ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα με 20χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει βρει έναν νέο έρωτα στα μάτια του 20χρονου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Κώστα Ρουκουνάκη.

Η ίδια και ο ποδοσφαιριστής βρέθηκαν στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου στο Θέατρο Άλσος και μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα. Όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, μεταξύ τους υπήρχε αρκετή οικειότητα αλλά και πολλά βλέμματα και χαμόγελα, κάτι που μαρτυρεί πως η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική.

Ελευθερία Ελευθερίου σε σχέση με 20χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ;

Το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου για τη σχέση που της χρεώνουν

Η Ελευθερία Ελευθερίου, έχοντας δει τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τίτλους από διάφορα sites και έγραψε: «Όπα τι έγινε ρε παιδιά; Πότε; Που; Πως; Πάλι καλά που ενημερώνομαι από εσάς για το τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή»

Να σημειώσουμε πως, όπως ανέφερε η ίδια δεν τρέχει τίποτα ανάμεσα τους. Από τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου, όπου έδωσαν το παρών, τους ζητήθηκε να ποζάρουν μαζί στους φωτογράφους.

Ελευθερία Ελευθερίου σχέση 20χρονος