Survivor 4 - αποκλειστικό: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Ηλίας Μπόγδανος

Συνέβη το βράδυ!

Survivor 4 - αποκλειστικό: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Ηλίας Μπόγδανος

Ενώ όλο το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο με τις αποκαλύψεις στα Γλυκά Νερά, έρχεται ακόμα μια δυσάρεστη είδηση να προστεθεί μέσα σε αυτή την ημέρα και φυσικά αφορά το Survivor 4, το πιο πολυσυζητημένο ριάλιτι της τηλεόρασης φέτος!

Δεν θα πω πολλά θα σας μεταφέρω απευθείας την είδηση που μου αποκαλύφθηκε από την πηγή μου στον Άγιο Δομίνικο! Ο Ηλίας Μπόγδανος το βράδυ της Πέμπτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Άγιου Δομίνικου με πόνους στο στομάχι!

Οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν με τον Ηλία Μπόγδανο

Ο άνθρωπός μου στο νησί μου μετέφερε πως από το απόγευμα ο Ηλίας παραπονιόταν ότι έχει πόνους χαμηλά στο στομάχι και ήταν ξαπλωμένος για αρκετή ώρα. Λίγο μετά οι πόνοι αυτοί πέρασαν και ξεκίνησε να κάνει δουλειές. Όταν πήγε να κόψει κάτι ξύλα κατάλαβε πως δεν έχει αντοχή να το κάνει και αποχώρησε από το δάσος για να γυρίσει στην καλύβα!

Εκεί, ενώ συνέχισαν οι πόνοι έπεσε να κοιμηθεί αλλά το βράδυ ξύπνησε γιατί είχε χειροτερέψει η κατάσταση!

Η παραγωγή που είναι 24ωρες το 24ωρο πάνω από τους παίκτες για να τους φροντίζει για ότι χρειαστούν, χωρίς δεύτερη σκέψη τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκε για λίγες ώρες. Ο πόνος μάλλον ήταν από κάτι που έφαγε και τον πείραξε - δεν έχω ακριβή εικόνα ακόμα γι' αυτό αλλά όταν μάθω ακριβώς τι συνέβη θα σας το αποκαλύψω εννοείται στο Youweekly.gr!

Το σημαντικό είναι πως ο Ηλίας δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο και βρίσκεται ήδη και πάλι πίσω στην καλύβα! Το αν θα το δείξουν οι κάμερες δεν το γνωρίζω, θα δούμε τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής... Έχουμε κι αποχώρηση το θυμάστε; Δείτε εδώ ποιος φεύγει γιατί εμείς το ξέρουμε ήδη!