Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τριαντάφυλλος: «Ο παίκτης που κινεί τα νήματα στους Amigos είναι ο....»

«Τον έχουν καταλάβει κι οι πέτρες πλέον, είναι όπου φυσάει ο άνεμος, ανά πέντε λεπτά αλλάζει χαρακτήρα»

Τριαντάφυλλος: «Ο παίκτης που κινεί τα νήματα στους Amigos είναι ο....»
Survivor 18.06.2021 17:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος στον Τηλεθεατή και μέσα σε όλα μίλησε για την συμπεριφορά των συμπαικτών του στο Survivor.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου

Ποιος είναι αυτός που κινεί τα νήματα στους Amigos; Ο Ηλίας;

Αυτή τη στιγμή, ναι. Τα άλλα απιδιά φοβούνται επειδή είναι καλός αγωνιστικά και θέλουν να τα έχουν καλά μαζί του. για να τα πάρει μαζί του στα έπαθλα. Γενικά, όταν είσαι καλός αγωνιστικά σε πλησιάζουν και είναι δίπλα σου. Εγώ, λόγω του ποδιού, λόγω της διαφοράς ηλικίας – ήμουν μεγαλύτερος από όλους-, δεν ήμουν καλός στο αγωνιστικό κομμάτι. Αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Για να είσαι «Survivor» πρέπει να αντέχεις τα πάντα, δεν είναι μόνο το αγωνιστικό. Το πιο σημαντικό είναι να αντέξεις τις συνθήκες, ακολουθεί ψυχολογικό κομμάτι και μετά έρχεται το αγωνιστικό.

Ο Ηλίας είναι την μία μέρα έτσι και την άλλη αλλιώς; Την μία μέρα φίλος και την άλλη εχθρός;

Αυτό έχει δείξει. Το έχω πει πολλές φορές. Είναι λίγο περίεργο αυτό για τον Ηλία. Γενικά οι Amigos είχα αυτήν την στάση. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αλλά ήταν όπου φυσάει ο άνεμος.

Η Καρολίνα;

Στην αρχή ήμασταν πολύ κοντά. Τον τελευταίο μήνα είχε υπερβολικά νεύρα, δεν της αρέσει να χάνει. Έχασε και τα καλά έπαθλα κι εκεί έπαθαν σοκ οι Amigos. Αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Επειδή είναι αθλήτρια πίστευα ότι μπορεί να το διαχειριστεί καλύτερα, δεν το περίμενα από την Καρολίνα. Τον τελευταίο καιρό την ρωτούσα συνέχεια τι έχει πάθει. Από εκεί και πέρα, είναι αυτό που έχετε δει.

Ο Ασημακόπουλος;

Τον έχουν καταλάβει κι οι πέτρες πλέον. Είναι όπου φυσάει ο άνεμος, ανά πέντε λεπτά αλλάζει χαρακτήρα. Ήμασταν πολύ καλά, δεν τον είχα καταλάβει, αλλά ευτυχώς μου έδειξε ο Θεός κάποια σημάδια. Είναι κρίμα για κάποια πράγματα που έχει κάνει, έχει βγάλει κακία χωρίς λόγο. Τον πείραζε πολύ που έχανε τα έπαθλα, που έχανε το φαγητό. Όλους μας πείραζε αλλά αυτός ξεσπούσε υπερβολικά. Και ήταν αυτός, όταν ήμασταν στην Κόκκινη ομάδα, που μου έλεγε να μην παίξω για να κερδίσουμε. Υπήρχε πάρα πολλή πίεση από κάποιους για να μην γίνει αυτό. Εγώ ήξερα ότι είχε αντίκτυπο σε μένα αλλά το έκανα για αυτούς. Ο Ντάφυ ξεμπρόστιασε τον Ηλία Μπόγδανο και στην συνέντευξη του στο Love it.

Τριαντάφυλλος για Amigos

Μετά το Survivor 4 θα τραγουδάει στην πίστα με δίδυμο "φωτιά"

Με ένα δίδυμο "φωτιά" πρόκειται να συνεργαστεί ο Τριαντάφυλλος το χειμώνα σε νυχτερινό κέντρο. Μετά το Survivor 4 ο τραγουδιστής έχει δεχτεί πολλές προτάσεις, όμως στο τέλος θα καταλήξει σε μια.

Σύμφωνα λοιπόν με τον μάνατζερ του που βρέθηκε στην εκπομπή Happy Day, πρόκειται να τον βλέπουμε στις πίστες με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά.

«Αυτή τη στιγμή ήδη ο Τριαντάφυλλος μιλάει για δουλειά που είναι να κάνει τώρα. Μάλλον θα είναι με Γαρμπή και Σχοινά τον χειμώνα. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής, έχει τα πάντα, είναι πολύ καλό παιδί, αυτό που νομίζω ότι έπρεπε να εισπράξει, ήταν η δεύτερη ευκαιρία. Πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά», είπε αρχικά.

«Ήδη είναι με τον κ. Τσακουμάκο και λογικά έχει την ευθύνη εκείνος για το μανατζάρισμά του. Έναν καλλιτέχνη όταν έχει και μια συν προσφορά όσον αφορά στη δουλειά του λογικό είναι να τη μελετήσει κι αν είναι υπέρ του…», σχολίασε σχετικά με το αν θα αναλάβει μια θέση σε κάποιο από τα προγράμματα που εξετάζει η εταιρεία παραγωγής για τη νέα σεζόν», συνέχισε.

Βέβαια, επειδή στην αρχή με άλλο δίδυμο λεγόταν πως θα είναι, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Παπαδόπουλος: Η εντυπωσιακή τούρτα που ετοίμασε για τον Τριαντάφυλλο

Τριαντάφυλλος: Εμφανίστηκε στο πλατό του Love it και πούλησε τρέλα

Share