Survivor 4 spoiler 21/6: Ποιος κερδίζει την πρώτη ασυλία

Και δεν είναι ο Κατσούλης αυτή την φορά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 21/6: Ποιος κερδίζει την πρώτη ασυλία

Λίγες ημέρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του Survivor 4 και σήμερα 21/6 έχουμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας! Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε πόσο άσχημη είναι η ψυχολογία των παικτών μετά από τόσους μήνες στον Άγιο Δομίνικο αλλά απόψε θα τους δούμε όλους να παλεύουν ξανά ώστε να μην βρεθούν εκτεθειμένοι.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα - αλλά περισσότερο ο Σάκης - έχει δείξει πως δεν μπορεί κανείς να παίξει μαζί του. Είναι πολύ δυνατός παίκτης. Ο καλύτερος αγωνιστικά και το αποδεικνύει συνεχώς. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε τρία στα τρία σε νίκες.

Όσο εκείνος κερδίζει τόσο η Μαριαλένα θα την βγάζει... καθαρή! Μετά την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη είναι η μόνη κοπέλα που έχει μείνει στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι και φύγει από το νησί ο Σάκης θα χαντακωθεί ψυχολογικά. Το έχει δηλώσει κι αυτός. Γι' αυτό παλεύει καθημερινά και για τους δυο.

Ποιος κερδίζει την ασυλία απόψε στο Survivor

Trailer μέχρι αυτή την στιγμή - ώρα 09:04 - δεν έχει κυκλοφορήσει. Τα spoils τον τελευταίο καιρό γνωρίζουμε όλοι πόσο δύσκολα ταξιδεύουν αλλά... δεν υπάρχει μέρα που να μην σας έχουμε δώσει το σωστό αποτέλεσμα έστω και με λίγη καθυστέρηση!

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες δεν είναι τόσο ξεκάθαρες αλλά ο άνθρωπός μας μας μετέφερε πως θα την δούμε την ανατροπή απόψε! Ο Κατσούλης δεν θα τα καταφέρει σε αυτή την ασυλία.

Φαβορί, λοιπόν, για τη νίκη είναι ή ο Κόρομι ή ο Ασημακόπουλος. Θα επανέλθω με update μέσα στο συγκεκριμένο άρθρο σε λίγη ώρα. Να το σιγουρέψω λιγάκι.

Πάντως όποιος από αυτούς κι αν βγει... Μαριαλένα... δύσκολα τα πράγματα...

UPDATE!

Κόρομι τελικά παίρνει τη νίκη!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils