Survivor 4 - Αδερφή Τριαντάφυλλου: «Θύμωσα περισσότερο που τον είπαν τεμπέλη»

Σπάει τη σιωπή της λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Αδερφή Τριαντάφυλλου: «Θύμωσα περισσότερο που τον είπαν τεμπέλη»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε η αδερφή του Τριαντάφυλλου, η οποία ήρθε από τη Ρόδο στην Αθήνα προκειμένου να βρεθεί στο πάρτι που έκανε ο τραγουδιστής για τα 44α γενέθλιά του σε γνωστό μαγαζί, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4.

Οι δηλώσεις της αδερφής του Τριαντάφυλλου για το Survivor 4

«Το πρώτο πράγμα που θα πω στον Τριαντάφυλλο είναι ότι τον αγαπάω. Είμαστε υπερήφανοι για τον Τριαντάφυλλο, είναι ‘survivor’ από μικρός. Αυτό που με θύμωσε περισσότερο ήταν που τον έλεγαν τεμπέλη. Σίγουρα μας πείραξε όταν τον είπαν καραγκιόζη, τώρα το ξεπεράσαμε… Καλά να είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Οι αποκαλύψεις του Τριαντάφυλλου για τους Amigos

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος στον Τηλεθεατή και μέσα σε όλα μίλησε για την συμπεριφορά των συμπαικτών του στο Survivor.

Ποιος είναι αυτός που κινεί τα νήματα στους Amigos; Ο Ηλίας;

Αυτή τη στιγμή, ναι. Τα άλλα απιδιά φοβούνται επειδή είναι καλός αγωνιστικά και θέλουν να τα έχουν καλά μαζί του. για να τα πάρει μαζί του στα έπαθλα. Γενικά, όταν είσαι καλός αγωνιστικά σε πλησιάζουν και είναι δίπλα σου. Εγώ, λόγω του ποδιού, λόγω της διαφοράς ηλικίας – ήμουν μεγαλύτερος από όλους-, δεν ήμουν καλός στο αγωνιστικό κομμάτι. Αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Για να είσαι «Survivor» πρέπει να αντέχεις τα πάντα, δεν είναι μόνο το αγωνιστικό. Το πιο σημαντικό είναι να αντέξεις τις συνθήκες, ακολουθεί ψυχολογικό κομμάτι και μετά έρχεται το αγωνιστικό.

Ο Ηλίας είναι την μία μέρα έτσι και την άλλη αλλιώς; Την μία μέρα φίλος και την άλλη εχθρός;

Αυτό έχει δείξει. Το έχω πει πολλές φορές. Είναι λίγο περίεργο αυτό για τον Ηλία. Γενικά οι Amigos είχα αυτήν την στάση. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αλλά ήταν όπου φυσάει ο άνεμος.

Η Καρολίνα;

Στην αρχή ήμασταν πολύ κοντά. Τον τελευταίο μήνα είχε υπερβολικά νεύρα, δεν της αρέσει να χάνει. Έχασε και τα καλά έπαθλα κι εκεί έπαθαν σοκ οι Amigos. Αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Επειδή είναι αθλήτρια πίστευα ότι μπορεί να το διαχειριστεί καλύτερα, δεν το περίμενα από την Καρολίνα. Τον τελευταίο καιρό την ρωτούσα συνέχεια τι έχει πάθει. Από εκεί και πέρα, είναι αυτό που έχετε δει.

Ο Ασημακόπουλος;

Τον έχουν καταλάβει κι οι πέτρες πλέον. Είναι όπου φυσάει ο άνεμος, ανά πέντε λεπτά αλλάζει χαρακτήρα. Ήμασταν πολύ καλά, δεν τον είχα καταλάβει, αλλά ευτυχώς μου έδειξε ο Θεός κάποια σημάδια. Είναι κρίμα για κάποια πράγματα που έχει κάνει, έχει βγάλει κακία χωρίς λόγο. Τον πείραζε πολύ που έχανε τα έπαθλα, που έχανε το φαγητό. Όλους μας πείραζε αλλά αυτός ξεσπούσε υπερβολικά. Και ήταν αυτός, όταν ήμασταν στην Κόκκινη ομάδα, που μου έλεγε να μην παίξω για να κερδίσουμε. Υπήρχε πάρα πολλή πίεση από κάποιους για να μην γίνει αυτό. Εγώ ήξερα ότι είχε αντίκτυπο σε μένα αλλά το έκανα για αυτούς. Ο Ντάφυ ξεμπρόστιασε τον Ηλία Μπόγδανο και στην συνέντευξη του στο Love it.

Τριαντάφυλλος για Amigos