Survivor 4: Η επική τούμπα της Μαριαλένας και του Σάκη στο ποτάμι

Πήγαν για ρομαντική απόδραση αλλά...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η επική τούμπα της Μαριαλένας και του Σάκη στο ποτάμι

Μπορεί στο αγώνισμα η Μαριαλένα να τα είχε βάψει μαύρα επειδή δεν κατάφερε να νικήσει, ωστόσο στη συνέχεια, ο Σάκης θέλησε να της φτιάξει λίγο το κέφι και της πρότεινε να κάνουν μαζί μία βουτιά στο ποτάμι που υπάρχει δίπλα στην παραλία.

Οι δύο παίκτες έκαναν πρώτα μία βουτιά και στη συνέχεια θέλησαν να κάτσουν δίπλα στο ποτάμι για να ηρεμήσουν λίγο μετά τον αγώνα. Έλα όμως που το κλαδί δεν άντεξε και κάπως έτσι, πρώτος ο Σάκης και μετά τη Μαριαλένα βούτηξαν ξανά αμέσως στο νερό.

Και οι δύο ξέσπασαν σε γέλια, ενώ μάλιστα η Μαριαλένα τρόμαξε καθώς ένα φρούτο έπεσε πάνω στο κεφάλι της.

Η τούμπα του Σάκη και της Μαριαλένας στο Survivor 4

"Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη του παιδιού μου"

"Η Μαριαλένα δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη, είμαι σίγουρη γι΄αυτό. Ο Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για την δημοσιότητα. Και να την θέλει μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Άλλωστε γι' αυτό μπήκε. Γιατί αν ήθελε την Μαριαλένα πραγματικά έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την διεκδικούσε.

Δεν θα την είχε μπλοκαρισμένη στο τηλέφωνό του. Αυτή είναι η στρατηγική του, τον ξέρω πολύ καλά. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι έστειλα ένα μήνυμα στον πατέρα του και του είπα "μια φορά την κατέστρεψε πάει και για δεύτερη;" Δεν μου απάντησε ποτέ.", είπε μεταξύ άλλων ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια τον Γιώργο Λιβάνη.

Τον Γιώργο τον συμπαθώ και αν τα βρουν με την κόρη μου μετά το παιχνίδι δεν θα έχω καμία αντίρρηση. Είναι πραγματικά πολύ καλό παιδί, τον έχω δει τέσσερις φορές. Τον αγκάλιασα και μπήκε απευθείας στην καρδιά μου. Το αντίθετο από τον Κατσούλη. Πιο πολύ έχω στενοχωρηθεί για τον Γιώργο και αυτά που άκουσα από τον κόσμο, παρά για το παιδί μου. Γιατί του έκαναν επίθεση."