Survivor 4 spoiler 22/6: Αυτός ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μια εβδομάδα πριν τον τελικό, χαμός!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 22/6: Αυτός ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Κρίσιμη εβδομάδα για τους εναπομείναντες παίκτες του Survivor! Με βάση το ότι ο τελικός του ριάλιτι θα διαδραματιστεί στις 5 Ιουλίου μένει μόνο μια αποχώρηση, αυτή της επόμενης Κυριακής.

Πέντε είναι οι παίκτες που έχουν καταφέρει να παραμείνουν στο νησί πάνω από 5,5 μήνες αλλά ένας θα φύγει λίγο πριν... φτάσει στην πηγή! Το νερό δεν θα προλάβει να το πιει!

Να υπενθυμίσουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr μέσα από τα καθιερωμένα του spoils, την πρώτη ατομική ασυλία την κέρδισε ο Κόρομι ο οποίος και έριξε στον τάκο τον πιο δυνατό παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, Σάκη Κατσούλη.

Ποιος ο δεύτερος υποψήφιος του Survivor

Απόψε, Τρίτη 22/6 θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ατομικής ασυλίας και σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποιος θα καταφέρει να πάρει το τοτέμ!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, ο Σάκης Κατσούλης μετά την χθεσινή του ήττα θα επανέλθει δυναμικά για να προστατεύσει τόσο τον εαυτό του όσο και την αγαπημένη του, Μαριαλένα.

Ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο που μας μεταφέρει όλον αυτό τον καιρό πληροφορίες και παρασκήνια από το νησί, στο τηλέφωνο σήμερα ήταν λίγο επιφυλακτικός αλλά μας αποκάλυψε πως ο Σάκης θα ρίξει στον τάκο Γιώργο Ασημακόπουλο!

Survivor 4 spoiler 22/6 ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ήταν λογικό να "επιτεθεί" σε κάποιον από τους Amigos, και σίγουρο πως αυτός δεν θα ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος με τον οποίο έχουν έρθει αρκετά κοντά σε σύγκριση με τους άλλους δυο.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils