Νικολέττα Μαυρίδη: Αναπολεί τις στιγμές στο Survivor 4

«Πόνεσα, έκλαψα, σηκώθηκα δυνατή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νικολέττα Μαυρίδη: Αναπολεί τις στιγμές στο Survivor 4

Λίγο καιρό μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Survivor 4, η Νικολέτα Μαυρίδη θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την ξεχωριστή εμπειρία που έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η ανάρτηση της Νικολέτας Μαυρίδη για το Survivor 4

«Περνούν γρήγορα οι μέρες. Έτσι πέρασε και 1 ολόκληρος μήνας μακριά από το παιχνίδι, από το Survivor.

Βλέπω φωτογραφίες και μέχρι και σήμερα δεν μπορώ να πιστέψω που βρισκόμουν, τι εμπειρίες έχω αποκομίσει, πόσες στιγμές και ποσά πρόσωπα που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό μου αλλά πάνω από όλα στην καρδιά μου! Αγωνίστηκα, πείνασα, χτύπησα, έπεσα, πόνεσα, έκλαψα, σηκώθηκα πιο δυνατή, τραγούδησα, χόρεψα, πανηγύρισα (νομίζω το καταλάβατε όλοι) και επιβίωσα σε συνθήκες που δεν πίστευα ποτέ πως θα τα καταφέρω.

Η πιο δύσκολη, έντονη αλλά και ομορφότερη εμπειρία της ζωής μου…!! Το μεγαλύτερο έπαθλο για μένα… τα παιδιά. Ευχαριστώ ολόψυχα όλο τον κόσμο για τα μηνύματα και την στήριξη του απέναντι στο πρόσωπο μου… Το εκτιμώ πολύ! Πηγή δύναμης για μένα η οικογένεια μου και οι φίλοι μου, που με περίμεναν με την πιο ζέστη αγκαλιά! Σας αγαπάω πολύ… Να χαμογελάτε, να πιστεύετε στον εαυτό σας και να κυνηγάτε τα όνειρα σας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε η Νικολέτα Μαυρίδη.

«Είχε πιάσει στο στόμα τη δουλειά μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε, βρέθηκε η Νικολέτα Μαυρίδη, η οποία σχολίασε όλες τις εξελίξεις γύρο από το Survivor 4. Η χορεύτρια μεταξύ άλλων θέλησε να μιλήσει και για την κόντρα της με την Μαριάνθη Κάσδαγλη και συγκεκριμένα για την ατάκα "χαλάρωσε τα μπουτάκια σου" που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

«Έχει ακουστεί μια περίεργη έννοια για αυτή την ατάκα, η οποία με στεναχώρησε πάρα πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο ποτέ μου… Συγκεκριμένα είχε ακουστεί κάτι σε αυτή την εκπομπή. Όχι ότι μιλάτε άσχημα, αλλά ότι έχει ειπωθεί μια περίεργη έννοια. Το λέω και ανατριχιάζω αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μιλούσα με αυτόν τον τρόπο.

Με την Μαριάνθη έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση αλλά εκείνη τη μέρα είχε βγει εκτός εαυτού και εγώ ήμουν ως εδώ. Με το «χαλάρωσε τα μπουτάκια σου» εννοούσα ηρέμησε… Ακούστηκε άσχημα γι’ αυτό ήθελα να βγω να μιλήσω. Δεν ήθελα να την προσβάλλω» ανέφερε αρχικά η Νικολέτα Μαυρίδη.

Και συνέχισε: «Έχει ακουστεί μια περίεργη έννοια για αυτή την ατάκα, η οποία με στεναχώρησε πάρα πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο ποτέ μου… Συγκεκριμένα είχε ακουστεί κάτι σε αυτή την εκπομπή. Όχι ότι μιλάτε άσχημα, αλλά ότι έχει ειπωθεί μια περίεργη έννοια.

Το λέω και ανατριχιάζω αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μιλούσα με αυτόν τον τρόπο. Με την Μαριάνθη έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση αλλά εκείνη τη μέρα είχε βγει εκτός εαυτού και εγώ ήμουν ως εδώ. Με το «χαλάρωσε τα μπουτάκια σου» εννοούσα ηρέμησε… Ακούστηκε άσχημα γι’ αυτό ήθελα να βγω να μιλήσω. Δεν ήθελα να την προσβάλλω».