Survivor 4: Συγκίνησε ο Ηλίας Μπόγδανος για το τροχαίο που του άλλαξε τη ζωή

«Ήταν θαύμα που έζησα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Συγκίνησε ο Ηλίας Μπόγδανος για το τροχαίο που του άλλαξε τη ζωή

Μία συγκλονιστική ιστορία αποφάσισε να μοιραστεί στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος μίλησε για το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από περίπου 10 χρόνια, το οποίο κόντεψε να του στερήσει τη ζωή.

Όπως εξήγησε, το ατύχημα έγινε όταν ένας οδηγός δεν πρόσεξε, πέρασε ένα κόκκινο φανάρι και έπεσε πάνω του. Τότε, ο τραγουδιστής βρέθηκε για ένα μήνα σε κώμα και οι γιατροί έκριναν πως δεν ήταν καθόλου εύκολο να τον κρατήσουν στη ζωή.

Παρόλα αυτά, ο Ηλίας τα κατάφερε και όπως αποκάλυψη, η ιστορία αυτή του άλλαξε τη ζωή και τον έκανε να αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τα πράγματα.

Η εξομολόγηση του Ηλία Μπόγδανου στο Survivor 4

«Έμεινα σε κώμα ένα μήνα. Είχα λίγες πιθανότητες για να ζήσω, παρόλο που φορούσα κράνος και στολή. Μου αφαίρεσαν τη σπλήνα, ήταν θαύμα αυτό που έζησε. Όταν σηκώθηκα είχε δίπλα μου όλους αυτούς τους ανθρώπους που μου έχουν σταθεί στη ζωή μου. Δεν μπορώ να το περιγράψω καν, όλος ο διάδρομος του «Ευαγγελισμού» ήταν γεμάτος», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η σχέση που χρέωναν στον Ηλία Μπόγδανο

Νικήτρια του Your Face Sounds Familiar All Star, Τάνια Μπρεάζου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό. Μάλιστα, δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τον Ηλία Μπόγδανο, με τον οποία είχε ακουστεί πως είναι ζευγάρι.

«Ήσασταν ποτέ μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο; Γιατί μου έχουν γράψει ότι ήσασταν ζευγάρι κάποτε…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με την τραγουδίστρια να απαντάει κατηγορηματικά: «Όχι, όχι! Δεν ήμουν ποτέ. Ποτέ»!

Στην ερώτηση αν βλέπει τα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, η Τάνια Μπρεάζου, ανέφερε «Δεν προλαβαίνω να δω Survivor. Άκουσα ότι πάει καλά».